REPORTER

Torito, desfermat a TV3: Revela censura a Telecinco i carrega contra Ana Rosa: "Em rebenta!"

El popular reporter va criticar les tertúlies dels programes de les cadenes privades: "Em fa molta vergonya el que fan"

Torito a "Col·lapse"

Quique Jiménez, conegut popularment com Torito (46), va ser un dels convidats del Col·lapse de Ricard Ustrell d'aquest dissabte a TV3. El reporter menorquí, que va saltar a la fama gràcies el programa Vitamina N de Jordi González a City TV, va tornar als estudis de Sant Joan Despí després de 23 anys de la seva darrera aparició al programa Àgora l'any 2000.

Torito al programa "Àgora" (2000)

"És el millor programa de la meva vida tot i que cobrava 600 euros al mes. Treballàvem sense pressupost, allà es podia fer tot, fèiem unes bogeries totals", va explicar sobre la seva etapa a la cadena local. Un espai que va ser tot un èxit de repercussió i que uns anys més tard, li va permetre fitxar per Telecinco de la mà de Jordi González al programa TNT.

Censura a Telecinco

"És veritat que quan vas fitxar per Telecinco et van prohibir dir una paraula?", va voler saber Ricard Ustrell. "Quan vaig arribar allà, em van dir: 'Aquí no es pot parlar de religió. Paolo, Vasile era un Papa en condicions. I també em van dir que no es podia dir la paraula 'rabo': 'Cada vegada que ho diguis, et treurem 100 euros de la nòmina'", va respondre el menorquí.

"Per contracte?", va insistir sorprès Ustrell. "Això és real eh. Al final del primer mes, vaig anar a comptabilitat i vaig haver de pagar", va assegurar el reporter desfermant els somriures del plató. "Jo, en directe, soc així. He tingut molts problemes per això. A mi la gent em veu com una persona incontrolable i no s'atreveix a portar-me a un programa. Per què fa 23 anys que no vinc a TV3?", es va preguntar.

Torito va recordar la seva etapa al "Vitamina N" (TV3)

Dard a les privades: "Em fa molta vergonya"

El popular reporter també va explicar que si hi ha una cosa que li fa vergonya és "parlar del que no conec". En aquest instant, va deixar anar un sonat dard contra alguns espais de les cadenes privades i en clara referència al programa d'Ana Rosa Quintana a Telecinco, va dir el següent: "Últimament em fa molta vergonya quan en molts programes qualsevol col·laborador és capaç de parlar de tot. Em rebenta. No pots tenir un programa i parlar d'Israel, d'Isa Pantoja i tenir als mateixos col·laboradors que siguin experts de tot. Això no pot ser".

Una afirmació que arriba després de la polèmica que es va viure a les xarxes socials quan el programa TardeAR va analitzar el conflicte entre Israel i Hamas amb la cantant Alaska, Lolita Flores i Xavier Sardà, entre d'altres.

"Jo he dit que no moltes vegades i dono molt poques entrevistes perquè sé que tot el que dic després són titulars i va en contra meva", va insistir. El menorquí també va reconèixer que el seu personatge no té res a veure amb la seva personalitat: "Em fa molta por treure el Quique. Jo soc una persona súper tímida. Pel carrer la gent no em reconeix, intento anar de negre i passar desapercebut".

ETIQUETES:

Deixa un comentari