EUFÒRIA

La tercera edició d'"Eufòria" engega motors buscant les noves veus

El concurs musical de TV3 amplia la franja d'edat dels concursants i s'obre a nous estils; els aspirants poden apuntar-se fins al 20 de novembre

'Eufòria' (TV3)

El fenomen televisiu català d'Eufòria torna amb una tercera edició que ja ha engegat els motors. El 3Cat busca les noves veus del programa amb una convocatòria online oberta a tota mena de perfils que s'acabarà el 20 de novembre. Els aspirants es poden inscriure al web del programa.

Una de les novetats d'enguany és que s'ha ampliat la franja d'edat dels participants i, a més, la direcció de càsting busca nous estils fins ara no vistos al programa estrella de TV3. I, en paral·lel a les inscripcions en línia, un equip d'Eufòria ja recorre els carrers de Catalunya buscant veus perquè participin en el càsting.

D'altra banda, en la nova edició també destaquen fases sorprenents a què s'hauran d'afrontar els aspirants a ser una de les millors veus del país. Reptes que volen posar a prova la capacitat dels concursants d'emocionar i connectar amb el públic.

Eufòria, un gran èxit de la televisió pública

Les dues anteriors temporades d'Eufòria l'han consolidat com el programa estrella de la televisió pública catalana i, fins i tot, li atorguen la categoria de programa "fonamental" del 3Cat per captar el públic jove i infantil, actualment desconnectat de la televisió convencional. La segona temporada, que va acabar el juny passat, va aconseguir xifres d'audiència de rècord: la gala final va ser vista per 794.000 espectadors -410.000 de mitjana- i va obtenir un 26,2% de quota de pantalla un divendres en horari de prime time.

ETIQUETES:

Deixa un comentari