A CATALUNYA RÀDIO

Jordi González reapareix després del seu fracàs a TVE: "L'únic que s'ha quedat sense feina soc jo"

El presentador també ha carregat contra els espais d'Ana Rosa Quintana i Sonsoles Ónega: "Es gasten una milionada en temes molt escabrosos"

Jordi González punxa a TVE

Jordi González (61) no passa pel seu millor moment professional. Fa només uns dies, TVE va decidir suprimir La Plaza, després de només vuit emissions. El magazín de tarda que s'emetia de 18.30 a 19.30 havia obtingut un pèssim 4,4% de mitjana (6,6% a Espanya). Unes dades insostenibles que van precipitar la seva cancel·lació fulminant.

Aquest dimecres, el presentador català ha passat pels micròfons d'El matí de Catalunya Ràdio de Ricard Ustrell, on ha explicat com va viure el final del programa. "Ho porto bé. A mi m'és igual, jo soc un soldat de la tele. A mi em proposen coses i jo trio les que vull fer i les que no. La proposta em va fer gràcia perquè era en directe amb gent de la casa. Però no es va encertar en el format…", ha assegurat.

Tot i això, ha volgut deixar clar que l'espai no desapareixerà de la graella: "No és una cancel·lació, és una suspensió perquè la cadena està reformulant l'espai per passar-lo al cap de setmana".

Dard a les cadenes privades

González també ha aprofitat la conversa per llançar un dard als espais d'Ana Rosa Quintana i Sonsoles Ónega a les tardes de Telecinco i Antena 3. "El meu programa coincidia amb espais que es gasten una milionada en temes molt escabrosos que no es poden fer a una televisió pública…. No m'imagino que TV3 estigués tota una tarda parlant de Daniel Sancho", ha criticat.

Tot i això, ha volgut puntualitzar el següent: "No vull que penseu que em faig passar per exquisit. Si jo estic a casa i una cadena parla de patinets i l'altra del crim del cas Sancho, també optaria pel segon".

Jordi González a "La plaza"

"L'únic que s'ha quedat sense feina soc jo"

Tot i el seu fracàs a les tardes de TVE, González ha volgut deixar clar que no ho ha viscut com "una mala notícia". "L'únic que s'ha quedat sense feina soc jo i, per sort, feina en tinc. Si no en tingués tampoc no passaria res, perquè ja he treballat molt i diguem que no necessito treballar per viure", ha assegurat. "Si m'hagués passat cinc anys seria una altra cosa. Amb el temps relativitzes i aprens que no cal demanar perdó per fer televisió. Tots els programes acaben algun dia. Si estàs en condicions en fas un altre i si no, no", ha afegit.

El presentador català també ha reconegut que no ha vist l'actual edició de Gran hermano VIP: "Fer un reality no és tan fàcil", ha espetat en clara referència a la baixa audiència que està aconseguint el concurs de Telecinco.

Escolta l'àudio aquí:

ETIQUETES:

Deixa un comentari