CANAL INFANTIL

El nou SX3 celebra un any situant-se líder entre els nens i anuncia les novetats del 2024

"Estem molt contents. Vam començar fa un any sent quarts i aquest setembre ja hem estat primers", celebra la directora del SX3

El nou SX3 celebra un any

Aquest dimarts, 10 d'octubre, fa un any de l'estrena del nou SX3, que va néixer com una nova plataforma digital de continguts per convertir-se en el referent de l'entreteniment infantil en català. L'estrena del SX3 va incloure una nova app per a televisors intel·ligents i una per a mòbils i tauletes, així com una web renovada i nous canals a les xarxes socials.

Un any que arriba després que el canal hagi aconseguit el seu màxim d'audiència amb un 10,9% de quota en la franja de 4 a 12 anys i de 6 a 22.00, la millor quota del nou canal des de l'any 2012, quan es van unir S3 i el Canal33.

En una trobada amb els mitjans de comunicació a la llibreria Byron de Barcelona a la qual va poder asssistir elmondelatele.cat, el director de TV3, Sigfrid Gras i la directora del canal infantil, Laia Servera, van presentar les novetats de la nova temporada i van fer balanç dels resultats aconseguits fins ara.

"L'audiència no s'ha perdut. S'ha mogut i s'ha repartit. Nosaltres tenim proximitat, territori i cultura. La nostra voluntat és que el club sigui present allà on hi ha esdeveniments en el target infantil perquè ser súper torni a ser "guai. Hem de recuperar el lligam emocional amb el públic infantil", va explicar Servera.

Font CCMA

"Estem molt contents"

"Estem molt contents amb els resultats d'audiència aconseguits. La nostra aposta és digital però el resultat de la televisió lineal també ha estat molt satisfactòria. Vam començar fa un any sent quarts i aquest setembre ja hem estat primers. És molt complicat. A la tarda som primers i tripliquem a la segona cadena infantil", va afegir la directora del SX3.

Els responsables del canal també van avançar que treballen per recuperar La festa dels Súpers, tot i que ho farà amb un nou concepte adaptat als nous temps i en un nou emplaçament. Pel que fa a l'emissó en alta definició per la TDT, Gras va confirmar que serà abans del febrer del 2024 quan totes les cadenes hi estaran obligades. El director de TV3 també va deixar la porta oberta a que el SX3 torni a disposar d'un canal 24h a la televisió: "Tot i que la nostra aposta és digital, estem treballant en la possibilitat d'emetre les 24h al canal de la TDT".

Les novetats del 2024

La trobada amb els mitjans també va servir per conèixer algunes de les novetats del canal de cara a l'any 2024. Entre d'altres, s'estrenarà Fang, un nou concurs escolar de llengua catalana que serà "una barreja entre 'Humor amarillo' i 'El Gran dictat'". També arribarà Cute, un nou espai de moda sostenible conduït pel Lildami. A banda, s'estrenaran nous videojocs i s'incorporaran nous influencers en català, a banda de noves sèries i animes com Iona o la quarta saga de One piece.

ETIQUETES:

Deixa un comentari