COL·LAPSE

El Màgic Andreu torna a TV3 i justifica la seva "sexual" entrevista amb Samantha Fox: "Ara no pots dir res"

El popular mag va recordar la conversa amb la cantant anglesa l'any 1991 al programa "Això és massa" plena de referències sexuals: "Als anys 90 era normal"

El Màgic Andreu al "Col·lapse" de Ricard Ustrell

El Col·lapse de Ricard Ustrell emetre el segon programa de la temporada amb una sonada entrevista amb Samantha Fox (57). Es dona la circumstància que la cantant i actriu anglesa que va obtenir gran fama als anys 80, va ser entrevistada l'any 1991 pel popular Màgic Andreu, al programa Això és massa de TV3.

L'espai va arrencar conversant amb el màgic que als seus 75 anys, va explicar com va viure aquella entrevista amb alguns moments que ara serien impensables de veure a la televisió amb plena de referències sexuals. "Als anys 90 era normal. És ara que no pots dir res…". Una resposta que va ser replicada pel presentador: "Pots dir el que vulguis però ara veiem que això és incorrecte".

Samantha Fox i el Màgic Andreu a TV3 l'any 1991

"Molta gent es va queixar"

El mag va recordar com va ser l'arribada de Samantha Fox a Catalunya per participar a l'espai de TV3: "Vaig estar tres dies amb ella. Ella va venir amb un nòvio però no el vam veure durant aquells dies. Dèien que bebia molt… Jo i ella vam anar a passejar, vam anar a sopar… Vam riure molt i ens ho vam passar molt bé. Tot eren conyes, ella no es tallava", va revelar.

Andreu, també va revelar les crítiques que va rebre quan va presentar l'Això és massa i feia entrevistes a personatges famosos, tot i que no tenia la carrera de periodista: "Molta gent es va queixar. Dèien que com podia ser que jo fes entrevistes si no era periodista. Un mag no pot fer preguntes?", es va qüestionar.

El Màgic Andreu a "Col·lapse"

Fox: "La situació em superava"

Després d'això, Samantha Fox va tornar a TV3 trenta-dos anys després d'aquella visita al talk show de la cadena pública catalana on va parlar de com va viure el fet de convertir-se en una icona eròtica amb només 16 anys. "La meva família em cuidava. No me n'arrepenteixo de res. Em sentia feliç, però alhora la situació em superava", va reconèixer.

La cantant també va parlar de la seva bisexualitat i el fet de fer-ho públic: "Va ser molt difícil. El 70% dels meus fans eren homes heterosexuals. Em feia por perdre el meus admiradors. Estic molt contenta perquè no els he perdut. Me n'alegro molt d'haver fet pública la meva orientació sexual".

ETIQUETES:

Deixa un comentari