PRESENTADORA

Xantal Llavina torna a Catalunya Ràdio després de superar un càncer: "Em va agafar per sorpresa"

"No he sortit de casa en molts mesos. Se'm va caure el cabell i he estat ingressada a l'hospital dues vegades", ha explicat la presentadora

Xantal Llavina durant l'entrevista a Catalunya Ràdio

La periodista de TV3 i Catalunya Ràdio, Xantal Llavina, ha concedit una entrevista a El Suplement de Roger Escapa per parlar de la curació del càncer de mama que li van diagnosticar a finals del 2022. La presentadora de 48 anys, va anunciar que patia la malaltia a través de les seves xarxes socials amb una imatge des de l'hopsital on s'havia sotmès a la primera sessió de quimioteràpia.

"M'ha tocat, com moltes dones. Tinc càncer de mama", va dir Llavina el passat mes de novembre. Un diagnòstic que li va arribar per sorpresa durant una revisió rutinària amb el seu ginecòleg. "El meu metge em va tocar les mames i em va dir: 'No has vist que tens un 'bulto'? I jo… No! Tenia un tumor, una pilota de 2,5 centímetres. Em vaig posar a plorar molt i em vaig espantar perquè em van dir que el meu tumor podia fer metàstasi".

Quan va saber que patia un càncer, Llavina fins i tot va fer broma amb el seu metge: "Li vaig dir que si m'havia de morir deixaria la feina i me n'aniria de vacances. Però per sort em va dir que es podia curar, tot i que hauria de deixar la feina". Un procés de curació que la van obligar a fer moltes sessions de quimioteràpia amb els efectes secundaris que això comporta: "No he sortit de casa en molts mesos. Se'm va caure el cabell i he estat ingressada a l'hospital dues vegades. Quan fas quimioteràpia estàs molt cansada. Et deixa KO amb ganes de vomitar i sense força perquè les defenses et baixen", ha explicat. Tant és així, que fins i tot va arribar a somiar el seu enterrament.

La separació de Quim Masferrer: "He viscut coses de pel·lícula"

Per si això no fos poc, la malaltia va coincidir amb el procés de separació del seu marit, el popular presentador d'El foraster, Quim Masferrer. "Estava vivint un procés de separació i de custòdia a la vegada amb un estrès emocional bèstia", ha reconegut. "Hi ha hagut moments de tensió i vaig patir. Es va acabar una relació de 12 anys. Jo em quedo amb els bons moments, però hi ha hagut decepcions. He viscut coses de pel·lícula", ha explicat sense voler entrar en més detalls.

La presentadora ha conclòs l'entrevista amb optimisme assegurant que tot i que el càncer "és una putada", li ha servit per saber com vol viure la resta de la seva vida: "Ara visc més intensament i he fet una llista de qui vull tenir més a prop".

ETIQUETES:

Deixa un comentari