NOU PROGRAMA

TV3 anuncia "Èpic nails", un nou talent show que buscarà al "millor estilista d'ungles"

El nou espai produït per Minoria absoluta, constarà de sis episodis de 25 minuts i comptarà amb la participació de 8 concursants

TV3 prepara "Èpic nails"

TV3 continua decidida a renovar la seva graella ia. farcir de continguts la seva nova plataforma que es posarà en marxa a partir de la tardor sota la marca de 3Cat. A banda dels nous realities La travessa de Laura Escanes i El tros d'Anna Simón, aquest dimarts la cadena va anunciar que preparava el seu propi concurs de cites per trobar parella. Es tracta de Love cost, produït per Minoria absoluta (Polònia, Està passant).

Per si això no fos poc, només 24 hores després, TV3 ha comunicat que prepara un altre talent show que es dirà Èpic nails, per buscar el millor artista de les ungles de Catalunya. Un espai que casualment també el farà la productora Minoria absoluta de Toni Soler (Polònia, Està passant).

El nou talent constarà de sis episodis de 25 minuts i comptarà amb la participació de 8 concursants –estilistes amateurs i semiprofessionals- que lluitaran per endur-se un premi valorat en 15.000 euros per impulsar la seva carrera professional.

Així serà Èpic nails

La dinàmica del concurs serà la següent. A cada capítol els participants s'enfrontaran a una prova d'estilisme eliminatòria davant d'un jurat format per dues persones expertes: Debora Figueras, un referent en el món del Nail Art, coneguda per haver-li fet les ungles a la Rosalia, a la Zowi o a la model Cindy Kimberly; i Joan Liaño, exconcursant de la primera edició d'Eufòria i manicurista.

A cada episodi es descartarà un concursant fins a la gran final, on hi arribaran tres finalistes. En aquest últim programa, una parella d'influencers/celebrities se sumaran al jurat per decidir el candidat guanyador.

Tothom que vulgui participar en el càsting del programa ha d'enviar un correu electrònic de presentació a casting@epicnails.cat. Hi ha temps fins a finals de setembre.

ETIQUETES:

Deixa un comentari