CANVI D'ETAPA

Toni Soler anuncia que deixarà l'"Està passant" durant els propers mesos: "Tinc altres compromisos"

Després de sis anys al capdavant de l'espai de TV3, el presentador ha explicat que necessita un canvi: "Al programa li anirà bé"

Toni Soler a l'"Està passant"

El jutjat d'instrucció 5 de Sant Feliu de Llobregat va comunicar aquest dilluns que havia acordat l'arxiu del procediment obert per la denúncia pel gag que l'Està Passant de TV3 va fer sobre la Verge del Rocío l'abril passat. El programa que dirigeix Toni Soler va bromejar sobre les processons de Setmana Santa d'Andalusia amb l'actriu Judit Martin representant la Mare de Déu del Rocío en una mena d'entrevista en clau d'humor.

El jutge ha considerat que la conducta denunciada no és "constitutiva de delicte" i que està emparada en la "llibertat d'expressió": "El gag era eminentment satíric i tenia una intenció clarament humorística". Així, Toni Soler, Jair Domínguez i Judit Martín queden exempts de qualsevol responsabilitat legal.

Aquest dimarts, Soler ha estat entrevistat a El Món a RAC1 de Jordi Basté per parlar sobre la qüestió i ha deixat un titular del tot inesperat. No presentarà l'Està passant la temporada que ve. Després de sis anys al capdavant de l'espai, el presentador ha explicat que el programa viurà canvis perquè "tinc altres compromisos". "El programa serà més coral a mig termini", ha afegit.

Cal recordar que des d'aquesta temporada, Soler només presenta l'espai de dilluns a dimecres i els dijous cedeix la seva cadira a Òscar Andreu i Natza Farré. "Anem assajant fórmules per demostrar a TV3 que el programa no depèn de la persona qui hi ha al capdavant i que és una fórmula prou sòlida. Això anirà a més", ha explicat.

"Jo soc poc de compromisos diaris i ja fa sis anys que soc a l"Està passant'. Necessito que l'esquema canvïi una mica i crec que al programa li anirà bé", ha assegurat. El presentador també ha donat algunes pistes dels seus projectes de futur: "No són coses de televisió. Tenim un rodatge, coses diverses que he d'afrontar, i em demanen més disponibilitat de la que tinc ara".

Escolta l'àudio sencer:

ETIQUETES:

Deixa un comentari