FRACÀS SONAT

Telecinco fulmina el "Cuentos chinos" de Jorge Javier Vázquez pel seu fracàs d'audiència

Mediaset anuncia la cancel·lació del programa del presentador català "després de no haver obtingut els resultats esperats"

Jorge Javier Vázquez a "Cuentos chinos"

Després de només tres setmanes en emissió, Telecinco ha decidit suprimir de manera fulminant Cuentos chinos, el programa presentat per Jorge Javier Vázquez que tenia el repte de competir amb El Hormiguero de Pablo Motos.

L'espai que s'havia d'emetre de dilluns a dijous va tocar fons aquest dimarts 26 de setembre quan va fer un nou mínim històric a Espanya amb un 5,8% (5,2% a Catalunya) i només 776.000 espectadors (110.000 a Catalunya). Per si això no fos poc, aquest dimecres l'espai va fer el seu mínim històric a Catalunya amb un insòlit 4,3% i 84.000 espectadors.

Amb aquests resultats d'audiència, una mitjana de 113.000 espectadors i un 5,6% de quota (912.000 espectadors i un 7,0% a Espanya), Mediaset ha decidit no allargar més l'agonia "després de no haver obtingut els resultats esperats", ha comunicat la cadena. Al seu lloc, Telecinco emetrà els resums diaris de Gran Hermano VIP.

Jorge Javier Vázquez a "Cuentos chinos"

"Protegint-me perquè la realitat no m'aixafi"

Cal recordar que el presentador de Badalona ja havia fet referència als mals resultats del seu programa a la seva columna setmanal a la revista Lecturas, aprofitant la darrera cançó de Shakira:

"Diu que està passant una època en la qual es limita a sobreviure, a treure el cap de l'aigua. Quan escolto Shakira penso que quin gust que una dona tan aparentment exitosa com ella sigui capaç de verbalitzar una realitat tan prosaica. Així estic jo ara. Intentant que no m'arrossegui la marea. Sobrevivint. Protegint-me perquè la realitat no m'aixafi", va assegurar Jorge Javier.

L'ex de Sálvame que segurament ja s'ensumava que el futur del programa no seria gaire durador va afegir el següent: "Jugant a imaginar que vindran temps millors que els actuals, on conviuen massa incertesa i fins i tot avorriment. La tornada al col·legi està resultant si més no, complicada". Aquesta vegada, el presentador estrella de Telecinco no se n'ha sortit.

"Toca fer les maletes"

Després de fer-se oficial la notícia, el presentador ha publicat un post al seu compte d'Instagram amb el següent missatge: "Toca fer les maletes i continuar confiant en la vida. Sempre. Gràcies i perdó per no haver sabut trobar la clau de la vostra complicitat. Aquesta és la pena que em queda".

ETIQUETES:

Deixa un comentari