DARD

Sandra Barneda respon a les crítiques de Jorge Javier Vázquez: "No ho podem evitar"

"Hem d'intentar protegir l'equip que formem, fem l'audiència que fem", ha assegurat la presentadora catalana

César Muñoz i Sandra Barneda a "Así es la vida"

Jorge Javier Vázquez va tornar aquest dilluns 11 de setembre a Telecinco amb dures crítiques cap als seus companys de cadena que han liderat la graella d'aquest estiu. "Aquest estiu he vist molt la tele i haig de dir que jo si fos algun dels col·laboradors que han estat treballant, estaria tement perquè probablement anirien a la presó per haver avorrit a l'audiència d'aquesta manera", va espetar el de Badalona.

Unes paraules que aquest dimarts han estat degudament respostes per Sandra Barneda i César Muñoz, presentadors d'Así es la vida, el magazín que ocupa els tardes de la cadena privada. Tot ha sorgit mentre tractaven les crítiques que havia rebut la neta de María Teresa Campos, Alejandra Rubio per haver anat a treballar després de la mort de la seva àvia.

"Quan fas un programa a l'estiu o quan sigui, jo li agafo estima a la gent. És una sensació de no criticar sinó d'intentar protegir a l'equip que formem, fem l'audiència que fem. Sempre ens hem de protegir. Que no ens va malament eh. Ens ha anat molt bé i millor que ens anirà!", ha deixat anar Barneda, en clara referència a les paraules de Jorge Javier.

"Intentem fer-ho el millor que podem"

"A mi m'agrada valorar la feina que feu dia a dia. Intentem fer-ho el millor que podem. Un dia estem més divertits, un dia estem més 'sosos'. Mira no ho podem evitar…", ha afegit la presentadora catalana. "Tu creus que hem estat 'sosos'?", li ha preguntat amb ironia el seu company de programa César Muñoz. "Nooo! El que penso és que ens estem posant en un jardí…", li ha respost Barneda, mirant de tallar el tema.

ETIQUETES:

Deixa un comentari