EMISSORA

Ricard Ustrell presenta la nova Catalunya Ràdio: "Intentaré millorar les audiències i si no, a casa"

El nou presentador d'"El matí de Catalunya Ràdio" ha presentat la nova etapa de l'emissora en un acte el cinema Phenomena de Barcelona

Ricard Ustrell a Catalunya Ràdio

Catalunya Ràdio va presentar aquest divendres la nova graella de la temporada 2023-2024 amb un acte especial presentat per Ricard Ustrell des del cinema Phenomena de Barcelona al qual va poder assistir elmondelatele.cat. "S'hi respira molta il·lusió i molt de respecte", va dir Berta Torrades, membre de l'equip d'Ustrell.

L'esdeveniment també va servir per descobrir la nova sintonia del programa, una adaptació de l'actual amb un punt més electrònic. Ustrell també va fer referència a les altes expectatives que s'han generat amb el seu fitxatge: "Intentaré millorar les audiències i si no, me n'aniré a casa juntament amb el director de Catalunya Ràdio", va espetar amb ironia. "L'objectiu és retallar distàncies però la ràdio és lenta", va puntualitzar més tard a La tarda d'estiu. El presentador també va avançar que no farà editorials al seu nou matinal.

Una llarga llista de tertulians i col·laboradors

Maiol Roger, subdirector del programa, va ser l'encarregat d'anunciar alguns dels tertulians i col·laboradors que participaran al programa: Elisenda Roca, Olga Viza, Xavier Sala i Martín, Samantha Villar, Judit Mascó o Àngel Llàcer, seran alguns dels noms més destacats.

Alguns d'ells tornaran a l'emissora pública després d'anys, com Carles Xuriguera i Fel Faixedas (quee abandona RAC1, després de la cancel·lació de l'Islàndia). L'exdirector de TV3, Vicent Sanchis que serà tertulià dels dimarts i farà una secció de còmics, així com Jofre Llombart que també tornarà a l'emissora pública després de 10 anys i del seu pas per RAC1.

L'expresentador d'El Matí, Antoni Bassas, també serà un dels col·laboradors de l'espai, així com el filòsof Bernat Dedéu que deixarà el matinal de RAC1.

Així, segons ha pogut saber elmondelatele.cat, la tertúlia dels dilluns la formaran Sara Gonzalez, David Madí, Quim Arrufat, Paco Marhuenda i Aida Martori. Els dimarts, serà el torn de Vicent Sanchis, Veronica Fumanal, Sergi Sol i Montserrat Nebrera. Els dimecres, Jofre Llombart, Manuel Campo Vidal, Gemma Calvet, Itziar Gonzalez seran els encarregats d'analitzar l'actualitat.

A tot ells s'hi afegiran Joan Puigcercós, Pere Rusiñol, Maria Vila, Ignasi Guardans, Núria Ribó, Joan Reig, Enric Calpena, Arturo Puente, Estefania Molina, entre molts d'altres.

A banda del nou matinal, la graella continuarà apostant per L'última hora (de 12 a 13) amb Quim Morales, Xavier Pérez Ezquerdo, Joel Díaz i la incorporació d'Aïda Fita. A partir de la 13.00 arribarà el nou Que no surti d'aquí, un nou espai de safareig amb Juliana Canet, Roger Carandell i Marta Montaner.

Durant la presentació, els tres presentadors van aprofitar l'ocasió per demanar a Ustrell que els expliqués un safareig seu. "Em vaig operar i em vaig posar cabell. M'ho vaig fer a Catalunya", va revelar. "Ja ho sabíem tots…" li va respondre Canet amb ironia.

La resta de la graella la completaran La tarda d'Elisenda Carod, el nou Catalunya nit de Manel Alías i El Suplement de Roger Escapa, entre d'altres.

Borda: "Sortim a competir"

El director de l'emissora Jordi Borda, també va fer acte de presència a l'acte assegurant que "tots teníem clar que havíem de fer una graella rejovenida". "Sortim a competir. Som una emissora que ja té 40 anys i estem orgullosos de la nostra història i ara ens sentim preparats per liderar el futur. Demano als oients que ens facin confiança". A partir de dilluns 4, arrenca la nova etapa de Catalunya Ràdio, que des d'ara passa a dir-se Catràdio.

ETIQUETES:

Deixa un comentari