GRAN ÈXIT

"One piece" dona la sorpresa i es converteix en la sèrie més vista de la història de Netflix

L'adaptació de la popular sèrie de manga s'ha situat com el contingut més vist en 84 països i ha superat a "Miércoles" i "Stranger Things"

"One piece" triomfa a Netflix

L'adaptació amb actors reals de la popular sèrie One Piece, basada en el manga d'Eiichirô Oda, ha estat una de les grans sorpreses de Netflix abans d'acabar l'estiu. Estrenada el passat 31 d'agost amb un total de 8 espisodis, la sèrie que és un dels animes més populars i un dels manga més venut de la història, ha estat tot un èxit a la plataforma.

La sèrie, creada l'any 1997, i que ja compta amb 1.073 episodis animats, s'ha situat com el contingut més vist de Netflix en 84 països i fins i tot ha superat a les exitoses Miércoles i Stranger Things que havien aconseguit el primer lloc de la plataforma en 83 països, segons ha avançat FixPatrol.

Destaca especialment l'èxit obtingut en països com el Brasil, França, el Canadà i Espanya. Tot i això, la segona temporada encara no ha estat confirmada. Cal recordar que el projecte es va començar a gestar l'any 2016 i ha tingut un pressupost astronòmic d'uns 17 milions de dòlars per capítol.

La ficció explica la història d'un jove pirata, Monkey D. Luffy, i la seva obsessió per voler trobar el One Piece, un tresor llegendari, i convertir-se en el nou Rei dels pirates. Per a això, juntament amb una variada tripulació emprèn un viatge èpic que els portarà a enfrontar-se contra una pila d'enemics i de perills.

ETIQUETES:

Aquesta noticia té 1 comentari

  1. EDU

    bones!
    em sorprèn aquesta noticia ja que actualment, com se sap, s està emetent l anime en catala per l X3 i no hi ha hagut cap mena de promocio (ni tampoc mencio en aquestes linies), pero ara en canvi amb el live action se li dedica una… 🙁

    almenys sort que aquest live action sembla q ha sortig be, a falta de mirar lo

Deixa un comentari