ANUNCI

Nuria Marín fa el salt a TV3 i serà la presentadora del nou programa de cites "Love cost"

La presentadora de Telecinco confirma el seu fitxatge per la cadena catalana després d'incorporar-se a l'"Està passant" de Toni Soler

Nuria Marín a l'"Està passant"

TV3 va anunciar fa només uns dies que tindria el seu propi concurs de cites per trobar parella. Es tracta de Love cost, produït per Minoria absoluta (Polònia, Està passant). Tot i que de moment es desconeix quina serà la seva data d'estrena, la cadena ja ha fet oficial qui serà la seva presentadora.

La periodista aranesa, Nuria Marín (41), cara habitual de Telecinco amb espais com Sálvame i Socialité i que recentment també ha fitxat per l'Està passant de Toni Soler serà l'encarregada de conduir el nou dating de TV3.

En un vídeo fet públic a les xarxes socials, Marín ha aparegut a maquillatge anunciant el seu salt a la cadena catalana: "Hola, avui començo a gravar un nou programa de cites. El programa va d'amor però també de traïció i de diners. Apunteu-vos al càsting que això promet"

Es tracta d'un format que feia molt anys que no tenia cabuda a la graella de la cadena i que arribarà després de formats d'èxit com el mític Amor a primera vista de Montse Guallar i Àlex Casanovas.

Així és Love cost

"Amor, engany i diners seran els tres ingredients d'aquest format", va avançar la cadena. En cada episodi, un solter o soltera haurà d'esbrinar quins dels seus pretendents acudeixen al programa per amor i quins d'ells només volen emportar-se els diners. A cada capítol hi participaran 5 concursants: una persona soltera i quatre de pretendentes.

El solter o soltera haurà d'esbrinar quins dels seus pretendents acudeixen al programa per amor i quins d'ells només volen emportar-se un grapat de diners que guarden a unes misterioses maletes. Els guanyadors també s'enduran un gran viatge romàntic.

Aquelles persones que vulguin participar en el càsting del programa han d'enviar un correu electrònic de presentació a casting@lovecost.cat fins a finals de setembre.

ETIQUETES:

Deixa un comentari