PRESENTADORA

Mari Pau Huguet reivindica el seu espai a TV3: "Ara sento que no soc jo"

"Per molt que tu estiguis igual d'engrescada i penses que continues sent vàlida, l'edat passa factura", ha reconegut la presentadora

Mari Pau Huguet a l'"APM?

Mari Pau Huguet (60) fa 20 anys que no té un programa a TV3 tot i que havia estat una de les seves cares més populars i estimades als anys 80, 90 i 2000. La periodista de la terra ferma té al seu currículum haver estat la presentadora amb més hores de directe amb espais mítics com Bon dia Catalunya, Com a casa, L'hora de Mari Pau Huguet, En directe, Bojos pel ball, Connexions o TVist, entre d'altres.

Aquest diumenge 17 de setembre, la veterana presentadora va participar a la secció "La televisió és història" de l'APM? de TV3. "Jo crec que he fet història a la tele. Hi sóc des de l'any 1983. Quan vaig arribava el Nadal moltes persones em convidaven a casa seva. Alguna vegada m'havien demanat anar a algun casaments. Em fa gràcia perquè dius: Tanta estima de persones que no coneixes absolutament de res… Buff… Gràcies!", va dir visiblement emocionada.

Huguet: "L'edat passa factura"

Huguet també va fer referència a la seva desaparició de les càmeres. "Tot i que ara estic a una redacció sento que no soc jo. Jo sempre he estat al davant d'una càmera. Tota la vida he fet això…", va reconèixer. Va ser l'any 2010, quan l'aleshores directora de la cadena, Mònica Terribas, va decidir apartar-la de la pantalla i la va situar al Servei d'Atenció a l'Audiència de TV3.

"Per molt que tu estiguis igual d'engrescada, d'il·lusionada amb la feina i penses que professionalment continues sent vàlida, l'edat passa factura. Més en el cas de les dones que dels homes, sens dubte…", va sentenciar.

Tant és així, que la lleidatana va agraïr als de l'APM? que la continuin traient a molts dels seus talls: "Moltes gràcies perquè vosaltres em manteniu en pantalla". L'espai de zàping també li va recordar el dia que el naturòpata Txumari Alfaro, va fer un gest del tot desafortunat al programa TVist, quan va comparar els pits de la presentadora amb una castanya: "Com que tens els pits tan petits…". "No hi havia confiança amb ell. Ara això és denunciable. Estic convençuda que avui dia no ho faria", va reconèixer Huguet.

Txumari Alfaro i Mari Pau Huguet al "TVist"

Però si hi ha un moment icònic de la seva trajectòria professional és la mítica bola de neu que li van llançar durant la transmissió de les Campanades del 1996. "La persona que la va llançar va fer diana perquè la bola em va entrar per l'abric i jo anava notant com se m'anava desfent per l'esquena", va reconèixer amb un somriure. "Encantada de tornar a estar amb tots vostès", va concloure Huguet.

A Telecinco, Ana Rosa Quintana de 67 anys, és la seva presentadora estrella amb TardeAR, i ben aviat La 1 estrenarà La Plaza de Jordi González, de 60 anys. Com deia un dels seus programes més recordats, esperem que molt aviat torni a ser L'hora de Mari Pau Huguet.

ETIQUETES:

Deixa un comentari