NOVETATS

Les noves sèries i pel·lícules que TV3 estrenarà aquesta temporada

L'estrena més destacada serà "Això no és Suècia", dirigida i protagonitzada per Aina Clotet i que s'emetrà la nit dels dilluns

L'actriu Aina Clotet, protagonitzarà "Això no és Suècia"

La nova temporada de TV3 vindrà carregada de novetats, especialment pel que fa a l'àmbit de les sèries i les pel·lícules. Una de les més destacades serà Això no és Suècia, que s'emetrà a la nit dels dilluns, quan s'acabi El foraster de Quim Masferrer aquesta mateixa tardor. Es tracta d'una coproducció internacional de vuit capítols que abordarà diversos debats socials sobre la criança i que està codirigida per Mar Coll i Aina Clotet, que també encapçala el repartiment.

El diumenge 17 de setembre també es podrà veure Els hereus de la Terra, la continuació de l'exitosa La catedral del mar, que es va estrenar a Netflix l'any 2022. Basada en el llibre d'Ildefonso Falcones, la producció està protagonitzada per Yon González, Elena Rivera, Rodolfo Sancho o Michelle Jenner.

Ja al 2024, arribarà la sèrie Jo mai mai que constarà de 8 capítols de 45 minuts. Dirigida al públic juvenil, la ficció estarà ambientada en unes colònies d'estiu, tindrà la música en català com un dels elements protagonistes. Entre els seus protagonistes hi haurà Jan Buxaderas, Berta Rabascall, Imèn Akandouch, Maria Morera, Joel Cojal, Biel Rossell, Aleix Otem i Zoe Arnao. També el de la seva monitora, Claudia Riera (Les de l'hoquei, El internado, las cumbres).

Aquesta mateixa temporada es podran veure Vintage i La mirada de la Fiona. La primera, una sèrie que farà un retrat, en clau d'humor, de les masculinitats tòxiques, protagonitzat per Abel Folk (Mirall trencat, Ventdelplà) i Lluís Villanueva (Plats bruts). Carme Pla (Jet lag) i Diana Gómez (Valeria) seran el contrapunt feminista de la història.

La segona, serà una comèdia dramàtica de sis capítols de 25 minuts protagonitzada per Mireia Oriol (Les de l'hoquei, Alma), Sergi Cervera (Jo també em quedo a casa, Polònia) i Dafnis Balduz (Ventdelplà) i amb la col·laboració de Lluís Marco i Lloll Bertran.

Noves sèries i pel·lícules internacionals

Pel que fa a les pel·lícules, TV3 emetrà la premiada cinta de Carla Simón, "Alcarràs", "Suro" rodada a l'Empordà, "Un cel de plom", sobre la història de Neus Català i "Les línies tortes de Déu". Els divendres, La gran pel·lícula també estrenarà noves cintes com "Stillwater", un drama criminal protagonitzat per Matt Damon, i "The father", drama psicològic protagonitzat per Anthony Hopkins.

També arribaran l'exitosa sèrie danesa Borgen, així com les sèries Miss Scarlett and the Duke, drama detectivesc ambientat en el Londres de finals del segle XIX i protagonitzat per Kate Phillips i Stuart Martin, i Labyrinth of peace, una història de víctimes de la guerra i de nazis fugitius en la Suïssa immediatament posterior al final de la Segona Guerra Mundial.

ETIQUETES:

Deixa un comentari