RETORN

Jorge Javier Vázquez reapareix a Telecinco i posa data d'estrena al seu nou "Cuentos chinos"

El presentador de Badalona tornarà a la cadena privada el proper 11 de setembre amb un nou espai que competirà amb Pablo Motos

Jorge Javier Vázquez a la promo del nou programa

Telecinco ha anunciat la data d'estrena de Cuentos chinos, el nou programa de Jorge Javier Vázquez que competirà contra El Hormiguero de Pablo Motos a Antena 3. Serà el proper dilluns 11 de setembre, a partir de les 22.00 hores, quan el presentador de Badalona tornarà a l'antena de la cadena privada després del polèmic final de Sálvame.

Cal recordar que Vázquez no apareixia a la pantalla des del passat 17 de maig, quan es va agafar la baixa mèdica arran de la supressió del programa. "Torno amb la força del kung fu, la fermesa de la Gran Muralla, les ganes de jugar d'un os panda i amb més energia que un bol de ginseng. Ens veiem a 'Cuentos chinos'", diu el presentador al vídeo promocional de l'espai.

Cuentos chinos s'emetrà de dilluns a dijous de 22 a 23.00h i mirarà de plantar cara a l'espai de Motos a Antena 3 que torna aquest dilluns 4 de setembre amb una sonada entrevista a Isabel Pantoja. El programa, produït per La Fábrica de la tele (Sálvame, Socialité) serà un xou d'humor amb una ambientació i una estètica inspirada en la cultura mil·lenària xinesa. Vázquez estarà acompanyat d'un nombrós equip de col·laboradors integrat, entre d'altres, per Susi Caramelo, Anabel Alonso, Antonio Castelo, Virginia Riezu, Josep Ferré, Athenea Pérez i Germán González.

L'espai comptarà amb un immens plató de més de 1.000 metres quadrats, que acollirà a 100 persones de públic, comptarà amb una taula central a la qual s'asseurà Jorge Javier Vázquez, el convidat de cada nit i els diferents col·laboradors que aniran participant en cada entrega. També hi haurà un escenari que acollirà les actuacions i les diverses seccions i jocs.

Les seccions del programa

Susi Caramelo es desplaçarà fins als domicilis dels famosos per a lliurar-los una comanda de menjar asiàtic… i de pas descobrir alguns dels secrets i racons de les seves cases.

Anabel Alonso es farà càrrec d'un 'informatiu' gens convencional en el qual abordarà les notícies 'veritablement importants'. En plena eclosió de les fake news, res de contes xinesos!. Antonio Castelo i Virgínia Riezu, col·laboradors del Todo es mentira de Risto Mejide debutaran com a analistes de l'actualitat del cor.

El famós imitador Josep Ferré, aportarà una dosi extra d'humor encarnant a nous personatges vinculats a l'actualitat. Per la seva banda, Athenea Pérez, model, Miss Univers Espanya 2023 i candidata a Miss Univers, debuta a la televisió amb un objectiu: derrocar els estereotips habituals associats al món dels certàmens de bellesa.

L'exredactor de Sálvame, Germán González proposarà una peculiar versió de la loteria, en la qual pocs desitjaran ser premiats, i en la qual participaran els 100 assistents com a públic al plató. Jing Jing, l'atrevida gata-lleona de l'espai, exercirà a vegades com la veu de la consciència del programa i a través de les seves galetes de la fortuna s'atrevirà a plantejar als convidats les preguntes que ni el mateix Jorge Javier Vázquez gosaria fer.

Imatge promocional de "Cuentos chinos"

ETIQUETES:

Deixa un comentari