PATACADA

Jorge Javier respon a la baixa audiència del primer "Cuentos chinos": "Vau faltar centenars de milers"

El presentador s'ha pronunciat a les xarxes socials després de saber que només va fer un pobre 9,4% a Espanya i un 7,5% a Catalunya

Jorge Javier punxa en la seva estrena a Telecinco

Jorge Javier Vázquez va reaparèixer aquest dilluns a Telecinco, després de més de tres mesos allunyat de les càmeres. El de Badalona va estrenar Cuentos chinos, un nou espai que s'enfronta directament a El Hormiguero de Pablo Motos a Antena 3. El primer enfrontament va donar com a resultat un baix 7,5% per a Vázquez, un 10,3% per a l'acte de la Diada a TV3 i un 12,9% per a Motos a Catalunya.

A Espanya, la distància encara va ser més gran: un 9,4% per al de Badalona i un 19,1% per al d'Antena 3. Amb aquestes dades, Vázquez ja ha reaccionat a través de les seves xarxes socials: "A veure, ahir vaig passar llista i la veritat és que vau faltar centenars. Centenars de milers, vull dir", ha reconegut el presentador. És per això, que ja ha demanat als seus fidels seguidors que facin córrer la veu per guanyar nous adeptes.

"Als que vau estar, als vostres peus. Gràcies eternes sempre. Avui també torna a ser avui. Sempre és avui", ha conclòs Jorge Javier. Al segon programa d'aquest dimarts, la convidada serà l'ex-vedet, Bárbara Rey.

ETIQUETES:

Deixa un comentari