POLÈMICA

Jordi Évole fitxa pel programa d'Ariadna Oltra i justifica les seves crítiques a TV3: "Era ironia"

El presentador de La Sexta s'ha estrenat com a nou col·laborador d'opinió a "Els matins": "Encantat de venir a TV3"

Jordi Évole aquest divendres a "Els matins"

Fitxatge sorpresa a Els matins d'Ariadna Oltra a TV3. L'espai matinal d'aquest divendres ha comptat amb la participació de Jordi Évole com a nou col·laborador d'opinió al tram final del programa. Évole apareixerà de forma setmanal per analitzar el més destacat de la setmana. "És un dels noms que agafa la ploma dels divendres d"Els matins' per donar l'opinió als fets que hagin passat durant la setmana", ha anunciat Ariadna Oltra als seus espectadors abans de donar pas al també presentador de La Sexta.

Una incorporació si més no inesperada i que arriba pocs dies després de les declaracions que el presentador va fer contra TV3 al pòdcast La Ruïna: "Em van trucar per a La Marató de TV3 de l'any passat, 'fem dels malalties rares, què tal si vens a explicar 'lo teu?' Però home! Per qui m'heu pres? No em convideu a res i em convideu a explicar la meva malaltia?". "I no hi vas anar?", li va preguntar un dels conductors de l'espai. "Clar que no. Tenia futbol sala aquell dia", va espetar Évole amb un to de menyspreu.

Una acusació que es va demostrar falsa com demostra l'hemeroteca. Els darrers anys Évole havia passat per diferents programes de la cadena pública com el FAQS (2018), el Tot es mou (2020), el Planta baixa (2022), Al cotxe! (2020) o El matí de Catalunya Ràdio (2023) o El Suplement (2023).

Jordi Évole aquest divendres a "Els matins"

"Es va treure de context

Aquest divendres, Oltra ha aprofitat la presència d'Évole per preguntar-li sobre aquesta qüestió: "Tu has 'pillat' ultimament pel que has dit sobre TV3… Per què ho dius? Et va la marxa?", s'ha qüestionat la presentadora. "M'encanta que hagis tret el tema. Això és mentida. Ho vaig dir amb sarcasme i ironia en un programa d'humor. Algun d'aquests 'pamflets' digitals se'n fa ressò i acaba sent una cosa que tu ja no controles. Tot era en un to de 'catxondeo' i es va treure de context", ha assegurat el de La Sexta. "Si no es va entendre potser és que em vaig equivocar", ha afegit.

"Com que durant el procés no em vaig posicionar 'on tocava', hi ha una sèrie de gent que això ho censura. Dit això, encantat de venir a TV3", ha conclòs Évole.

ETIQUETES:

Comentaris ( 2 )

  1. Anselm Llull

    Quan has xe dir que és ironia, és que aquesta no es detecta ni apareix enlloc

  2. Nom

    Aquest fa com el Cassen: Es broma…

Deixa un comentari