MEDIÀTIC

Joel Díaz se sincera sobre els seus inicis professionals: "Va ser molt humiliant"

L'expresentador del "Zona Franca" de TV3 ha concedit una entrevista molt personal a la SER Catalunya: "Tinc una feina poc estable"

Joel Díaz a Catalunya Ràdio

L'expresentador del Zona Franca de TV3, Joel Díaz (42), és una dels valors a l'alça de la nova Catalunya Ràdio que ara s'anomena Catràdio. Díaz, forma part de L'Última Hora d'El Matí de Catalunya Ràdio, que s'emet cada migdia de 12 a 13h, i manté la seva secció "El comunista" a El Suplement de Roger Escapa. A banda d'això, el presentador també s'ha estrenat com a tertulià del nou El matí de Catalunya Ràdio de Ricard Ustrell.

Aquest dimarts, l'humorista va ser entrevistat al programa Llapis de memòria de la SER Catalunya, on va començar parlant de la maduresa: "Ho porto regular. Tinc una feina poc estable i això de la faràndula no convida molt a fer-te gran. Tots els programes que faig hi ha més gent jove que jo. Crec que estic allargant una mica massa la joventut". Tot i això, Díaz va reconèixer que no tornaria enrere: "Vaig fumar molts porros i això és una pèrdua de temps horrible…".

"Als 16 anys anava a la discoteca Chasis i Megatrón de Mataró. Era una aventura acollonant. Eren unes maratons de 12 hores de festa salpebrat amb una mica d'èxtasis i pastilles, però jo no prenia res. No vaig durar gaire temps en aquest ambient perquè hi havia coses que no acabava de veure clares", va afegir.

Joel Díaz a l'"APM?"

"Vaig estar fent feines de merda"

Díaz, també va parlar dels seus inicis professionals complicats, assegurant que fins als 30 anys va estar fent "feines de merda". "Dels 18 als 30 anys vaig ser mosso de magatzem, repartidor i fins i tot vaig treballar al Mc Donald's. Era molt humiliant. A la cadena d'hamburgueses no em deixaven servir al clients perquè em deien que donava mala imatge. No hi he tornat mai més", va revelar.

L'humorista també va confessar que va tenir una època força complicada anímicament fa 12 o 13 anys. "Estava fotut i em vaig aprimar molt. Notava que tenia un problema. Vaig anar a la psicòloga i ella em va dir que jo plorava pel cul, i no pels ulls".

"Tots portem un director de TV3 a dins"

La seva primera feina al món de la comunicació va ser possible gràcies a en Magí García, a qui va conèixer a la facultat de Sociologia. "Ell em va introduir a 'El Jueves', i, al cap de quatre mesos em van trucar de de l'APM? de TV3", va explicar.

Precisament sobre el món de la televisió, el presentador va posar de manifest com els espectadors catalans són molt crítics amb TV3: "Jo crec que tots els catalans portem un director de TV3 a dins i tots sabem quin programa ha d'anar a fora i quin no… Però això està bé perquè així fiscalitzem a una empresa pública. Fins i tot podríem fer un joc de taula".

Preguntat per quin són els seus referents de l'humor, Díaz va assegurar que són els seus amics. "El Magí García, el Manel Vidal, la Maria Rovira, el Marc Sarrats, la Charlie Pee. Em semblen molt bons. També m'agraden el Faixedas i el Xuriguera…".

ETIQUETES:

Deixa un comentari