PERIODISTA

Gerard Romero explica com va marxar de RAC1: "Em sap molt greu"

El periodista esportiu, responsable de Jijantes i un dels presidents de la Kings League, ha explicat la seva sortida de l'emissora

Gerard Romero, en l'episodi amb Jordi Wild | The Wild Project

El periodista Gerard Romero ha viscut una evolució evident de la seva carrera professional en els darrers dos anys. Després de sortir de RAC1, on va treballar catorze anys, va iniciar el seu camí a Twitch, zona pràcticament inexplorada pels periodistes esportius catalans i de la resta de l'estat espanyol, per acabar convertint-se en pioner i triomfar en els mercats de fitxatges del Barça. El seu impacte el va dur a ser un dels participants, fundadors i presentadors de la Kings League de Gerard Piqué.

Tot això ho va abordar divendres passat en l'entrevista amb Jordi Wild, al seu programa The Wild Project. El periodista i el creador de contingut manresà van desgranar la sortida de Romero de l'emissora del Grup Godó, que es va desencadenar quan Joan Maria Pou decideix que no participi més en les retransmissions dels partits d'El Barça juga a RAC1. "Els rols eren molt marcats. […] Hi havia un embut que sabíem que no podíem passar. Valoreu diverses coses. Això, sumat que Joan Maria Pou va decidir reestructurar la plantilla de l'equip de retransmissions, traient-me a mi", va confessar.

El mateix Romero s'aventura a afirmar que ell molestava al locutor principal del Barça a RAC1. "Ell considerava que jo havia canviat una mica i que de vegades volia tenir protagonisme quan el que ho hauria de tenir és el. No m'ho va dir, però amb el temps… I no passa res eh, ho entenc", va reblar.

La decisió de Twitch o RAC1

Romero va explicar que les seves fórmules per intentar animar una mica la retransmissió "no van convèncer en Pou" i admet que "potser s'equivocava", però va deixar caure que "esperava molt més d'un amic" com era el locutor de RAC1. "Es va esperar al final de temporada per dir-me que no li havia agradat, gràcies per venir i fins després", va lamentar. "Ell tenia molt clar que la part professional passava per sobre del personal. Evidentment que no ho comparteixo, però el respecto", va sentenciar als micròfons de l'estudi de Jordi Wild.

I és que el mateix periodista català deixa molt clar que les seves formes de sortir de RAC1 "no van ser les millors" per haver triat donar-hi molt més pes a Twitch que a la ràdio després de la decisió que van prendre amb ell. "No podia entendre que no els agradés que estigués a la ràdio i a Twitch. La quantitat de gent que va anar a l'emissora perquè venia del canal… Venien a RAC1 a escoltar-nos en català, que no entenien res. Jo creia que ens podíem retroalimentar", seguia lamentant-se Romero.

El cap de Jijantes FC va tenir també molt bones paraules amb diversos dels seus anteriors companys com Edu de Batlle, Jaume Mullor, Roger Saperas, Marc Mundet o altres que van marxar abans que ell, com Jordi Costa o Sònia Gelmà. "Hi havia un grup que creixerem junts. Em va fer mal marxar, però jo m'havia de quedar a una emissora perquè consideraven que jo tenia cert nivell i ja està?", es preguntava.

"Jo fa uns mesos em vaig trobar directius del grup Godó i em van dir que m'estaven anant molt bé les coses. 'Es van equivocar allà a baix, eh'. I tu no tens cap responsabilitat?", recriminava Romero. "Jo també em vaig equivocar en les formes finals de sortida, però per la puntada de peu que em donen", va tancar així el tema.

ETIQUETES:

Deixa un comentari