19a TEMPORADA

El "Polònia" torna en plena forma a TV3 amb Rubiales, Puigdemont i Ustrell

El programa, que enguany arriba als 18 anys en emissió, va fer un repàs als personatges més importants d'aquest estiu com ara Luis Rubiales

Rubiales i Puigdemont, protagonistes del "Polònia"

Aquest dijous 14 de setembre TV3 va estrenar la 19a temporada del Polònia. El programa, que enguany arriba als 18 anys en emissió va tornar sense notar el desgast de l'audiència, liderant la nit amb 430.000 espectadors i un magnífic 21,9% de quota.

L'espai satíric va fer un repàs dels personatges més importants d'aquest estiu com ara Luis Rubiales (Albert Mèlich), Carles Puigdemont (Queco Novell) o José María Aznar (David Marcè), que estan revolucionant l'actualitat dels últims dies.

Després d'anys a l'exili, el president Puigdemont (Queco Novell) torna al centre de la política quan Pedro Sánchez (Pep Plaza) li demana pactar la investidura. Aquest dilema es resol cinematogràficament amb "Condemna Perpètua?", una versió rodada a Waterloo de "Cadena perpètua". Això sí, quan vegi que té tots els trumfos, Puigdemont celebrarà, a ritme d'Eminem, que res es decidirà a Espanya "Sense mi".

Després de tota la polèmica sobre el petó de Rubiales a Jenni Hermoso no va faltar un NO-DO sobre el tema del consentiment.

A Catràdio s'ha estrenat el gran fitxatge de la temporada: Ricard Ustrell (Xavi Espinosa) que descobreix que l'única manera que el programa surti bé és fer tots els papers de l'auca.

ETIQUETES:

Deixa un comentari