CAS MEDIÀTIC

El pare de Rosa Peral defensa la innocència de la seva filla: "No hi ha proves"

"Si algú ha vist el judici sabrà que no hi ha cap prova en contra d'ella. Tot són suposicions", ha assegurat l'home

Paco Peral en una entrevista recent a Antena 3

El cuerpo en llamas, la nova sèrie de ficció de Netflix que explica, a la seva manera, el crim de la Guàrdia Urbana, es manté com la producció de la qual tothom en parla, tothom la reprodueix a la plataforma i tothom en vol saber més. Enmig de tot aquest rebombori, El matí de Catalunya Ràdio de Ricard Ustrell ha fet pública aquest dimecres una entrevista amb la condemnada a través del telèfon de la presó de Mas d'Enric.

Peral ha carregat contra la sèrie de Netflix, El cuerpo en llamas en considerar que és "malintencionada" i ha assegurat que està causant un impacte negatiu en les seves filles i que "ningú s'ha parat a pensar en el dany que els està provocant". La conversa amb l'ex-guàrdia urbana ha arribat poques hores després de l'entrevista que Ustrell va fer aquest dimarts a Paco Peral, pare de Rosa Peral.

En declaracions a El matí de Catràdio, l'home ha assegurat que la sèrie El cuerpo en llamas dona una imatge irreal de la seva filla. "No té res a veure. La Rosa no és un monstre i està sent forta per les seves filles", havia assegurat l'home. El pare de la condemnada també ha criticat que Albert López, coautor del crim, hi queda com el "noi bo" de la pel·lícula.

Paco Peral al programa "Y Ahora Sonsoles" d'Antena 3

"Tot són suposicions"

Aquest dimecres, Paco Peral ha reaparegut en una entrevista en directe al programa Y Ahora Sonsoles d'Antena 3, on se l'ha pogut veure visiblement emocionat. "Si algú ha vist el judici sabrà que no hi ha cap prova en contra d'ella. Tot són suposicions", ha començat dient l'home. Després d'això, el pare de la condemnada ha carregat contra el periodista Toni Muñoz i Mayka Navarro: "Parlen d'ella amb una maldat…".

"La meva filla no ha comès el crim. Els fets van passar a casa seva però mai se l'ha escoltada ni l'han deixat defensar-se", ha insistit. Paco Peral també ha explicat que no parla dels fets amb les seves netes: "La sort que té la meva filla és que jo estic lluitant amb ella i ara intentarem presentar un recurs de revisió de la condemna".

L'home també ha fet referència a la vida sexual de la seva filla: "Té dret a estar amb qui vulgui i que no se la jutgi. Amb el seu cos pot fer el que vulgui", ha espetat. Entre llàgrimes, Paco ha assegurat que "Rosa és una persona que no té maldat. No és capaç de matar a una mosca". "Ella ho tenia molt fàcil. Nomès havia de dir-li al Pedro que se n'anés a casa seva", ha insistit.

Com si es tractés el cas d'una víctima, la presentadora Sonsoles Ónega, ha conclòs la conversa animant l'home a seguir lluitant: "L'esperança és l'únic que es perd. Espero que no hagi passat una mala estona". Tant és així, que un cop acabada l'entrevista, un dels seus col·laboradors ha volgut deixar clar que es negava a participar del blanquejament d'una assassina.

ETIQUETES:

Deixa un comentari