HISTÒRIC

El "30 Minuts" torna a TV3 i anuncia un especial pels seus 40 anys

L'espai de reportatges tornarà el proper 1 d'octubre i prepara un programa especial per celebrar els 40 anys de la seva primera emissió

Logo del "30 Minuts"

El 30 Minuts és un dels espais amb més història de TV3 i un dels sis programes de reportatges amb més trajectòria i reconeixements del món. El 19 d'octubre del 2024 l'espai celebrarà 40 anys de la seva primera emissió i per això, durant el proper any, el programa ho commemorarà amb diferents esdeveniments públics i un programa especial per celebrar amb l'audiència, aquesta efemèride.

Tot i aquesta efemèride, l'espai que s'emet els diumenges a la nit a la cadena pública es va emetre per darrera vegada el 16 de juliol i no va tornar a la graella després de les vacances d'estiu. I això que el programa va tancar la seva 39a temporada amb la millor mitjana d'audiència dels últims deu anys, amb un 14,9% de quota. Un fet que ha sorprès a molts espectadors de TV3 que s'han preguntat si l'espai havia estat cancel·lat.

Cal recordar que durant l'estiu, la cadena va emetre la sèrie Arrels i fa una setmana va estrenar Els hereus de la terra, la continuació de la Catedral del mar. Però que ningú pateix, el 30 Minuts tornarà a l'antena de TV3 el proper diumenge 1 d'octubre.

L'espai rependrà la seva emissió després del TN Vespre, amb un reportatge sobre el paper capdavanter de Catalunya amb la intel·ligència artificial i buscant respostes per les preguntes que es fa l'audiència al voltant de l'impacte que té sobre la societat, el seu ràpid desenvolupament. Quan s'acabi el 30', al voltant de les 22.45h s'emetrà un nou episodi d'Els hereus de la terra.

Durant les properes setmanes el 30 Minuts també emetrà reportatges sobre com viu el sector pesquer català, la menopausa, el malbaratament alimentari o s'aboradarà la situació al País Valencià i a les Illes arran del pacte de govern entre PP i Vox.

ETIQUETES:

Deixa un comentari