PRESENTADORES

Batussa entre Marta Torné i Juliana Canet per "Eufòria": "No tens ni idea de res"

La presentadora de Catalunya Ràdio assegura que hi ha "mala maror" entre els concursants d'"Eufòria": "Hi ha moltes envejes"

Marta Montaner i Juliana Canet amb Marta Torné a Catalunya Ràdio

Juliana Canet (24), Marta Montaner (30) i Roger Carandell (36), són una de les grans apostes de la nova temporada de Catalunya Ràdio per a la franja del migdia amb el nou Que no surti d'aquí. Es tracta d'un nou espai de safareig i crònica social que s'emet cada dia de 13 a 14h.

"L'objectiu és que Juliana Canet sigui a les principals catifes vermelles, estrenes i gales per traslladar les polèmiques entre actors, actrius, influencers, artistes, esportistes, periodistes i músics famosos. Rumors sense confirmar que aniran amanits amb entrevistes setmanals als protagonistes de l'star-system català", van explicar a la presentació del programa.

En conversa amb elmondelatele.cat, Canet va assegurar que "farem cor però d'una manera diferent". "Crec que Catalunya Ràdio i també Catalunya, estan molt preparades per aquest projecte i penso que funcionarà i ens anirà molt bé!", va afegir.

Durant els primers dies d'emissió, l'espai ja ha entrevistat a l'actor Óscar Casas i l'actriu Úrsula Corberó, entre d'altres. La primera polèmica però, va arribar durant l'emissió del programa d'aquest dijous 7 de setembre quan Canet va explicar què havia vist en un concert celebrat a Barcelona.

Marta Montaner, Juliana Canet i Roger Carandell

Polèmica amb els concursants d'"Eufòria"

"He arribat a casa a les cinc del matí. Tinc molta ressaca. Ahir al vespre es va celebrar un musical benèfic a Barcelona en el qual s'intuïa que passarien coses més enllà de la música", va explicar Canet als seus companys de programa. "Quan va sortir el Triquell d"Eufòria', tothom es va tornar boig i tothom va aplaudir i cridar… En canvi, els seus companys del programa que també estaven entre el públic, no el van aplaudir, es van quedar en silenci absolut. Es van posar amb les mans creuades, que vol dir que es porten fatal.", va assegurar la presentadora.

"Jo crec que ja no es porten bé. Com que el Triquell és el que li està anat millor, hi ha moltes envejes i els seus companys no ho porten bé", va sentenciar. Canet també va deixar un sonat dard contra el programa: "Jo ja no sé qui mira els eufòrics. La resta de la gent no sap ni qui són. Te'ls trobes pel carrer i no els reconeixes", va espetar.

El Triquell als estudis de Catalunya Ràdio

Marta Torné li respon

Davant d'aquestes acusacions, Edu Esteve, concursant de la primera edició del concurs de TV3, ha respost a Canet des del seu compte d'Instagram: "Em sap molt greu que es diguin aquestes mentides quan estem sempre recolzant-nos entre tots. Sempre! Mai he volgut comentar res del tema, però arriba un punt que si callem donem la raó a aquesta gent. Sap molt greu".

Qui també hi ha dit la seva és la presentadora del programa, Marta Torné, que ha aprofitat la publicació del concursant per carregar contra la periodista de Catalunya Ràdio: "Aquesta noia no forma part de l'equip d'Eufòria i el que diu és mentida. Nena deixa ja de parlar del nostre programa que no tens ni idea de res. Gràcies".

Marta Torné respon a Canet a Instagram

Cal recordar que aquesta no és la primera vegada que es genera polèmica entre la presentadora de Catalunya Ràdio i la d'Eufòria. El passat mes de maig, Canet va comparar a la influencer Laura Escanes amb Marta Torné, tot i que sense citar el seu nom. 

"Tots sabem que hi ha una presentadora que no acostuma a parlar en català a les seves xarxes i que presenta un programa a TV3 i quan el promociona ho fa en castellà", va dir, en clara referència a Torné. "Però després posa 'gràcies' i no 'gracias'. No siguem durs…", va afegir amb ironia. En aquella ocasió, la Marta no li va respondre.

Montaner, Canet i Carandell a Catalunya Ràdio

ETIQUETES:

Deixa un comentari