MALA RATXA

Ana Rosa i Jorge Javier Vázquez toquen fons a Telecinco i fan un nou mínim d'audiència

El "Tarde AR" d'Ana Rosa Quintana va fer un 7,2% (10,1% a Espanya) i el "Cuentos chinos" es va enfonsar amb un 5,6% (5,8% a Espanya)

Ana Rosa Quintana fa un nou mínim a Telecinco

La nova graella de Telecinco segueix sense aixecar cap com demostren les dades d'audiència que estan assolint les dues principals apostes de la seva temporada. El Tarde AR d'Ana Rosa Quintana va fer el seu mínim històric aquest dimecres amb un 6,4% (9,8% a Espanya) i el Cuentos chinos de Jorge Javier Vázquez es va enfonsar amb un 4,3% (6,2% a Espanya). Unes dades que van deixar a Telecinco en el quart lloc del rànquing de cadenes a Catalunya amb un pobre 7,0% (8,9% a Espanya).

El nou espai de Quintana està quedant molt per sota de les xifres que aconseguia Sálvame en la seva darrera etapa. Tant és així, que la presentadora encara no ha aconseguit superar la barrera del milió d'espectadors que sí aconseguia el seu predecessor sense problemes. De fet, la mitjana d'Ana Rosa fins a dia d'avui han estat 826.000 espectadors. Un balanç poc optimista si és té en compte el mínim d'aquest dimecres amb només 767.000 seguidors.

Ana Rosa Quintana a "TardeAR"

Quota d'audiència de TardeAR

(Entre parèntesi la quota a Espanya)

18/09: 9,0% (11,3%)
19/09: 8,4% (10,4%)
20/09: 8,4% (10,4%)
21/09: 8,4% (10,4%)
22/09: 6,8% (10,0%)
25/09: 9,9% (11,3%)
26/09: 7,2% (10,1%)
27/09: 6,4% (9,8%)
Mitjana: 8,1% (10.5% a Espanya)

Jorge Javier: "La tornada està sent complicada"

A la nit, la situació encara és més preocupant amb la nova desfeta del Cuentos chinos de Jorge Javier Vázquez. L'espai que ja no s'emet els dijous a la nit, segueix en caiguda lliure i aquest dimarts va fer un nou mínim històric a Espanya amb un 5,8% (5,2% a Catalunya) i només 776.000 espectadors (110.000 a Catalunya). Per si això no fos poc, aquest dimecres l'espai va fer el seu mínim històric a Catalunya amb un insòlit 4,3% i 84.000 espectadors.

Davant d'aquesta dades, el de Badalona ha tornat a explicar com està vivint els resultats del seu programa a la seva columna setmanal a la revista Lecturas. El presentador ha fet referència a la darrera cançó de Shakira: "Diu que està passant una època en la qual es limita a sobreviure, a treure el cap de l'aigua. Quan escolto Shakira penso que quin gust que una dona tan aparentment exitosa com ella sigui capaç de verbalitzar una realitat tan prosaica. Així estic jo ara. Intentant que no m'arrossegui la marea. Sobrevivint. Protegint-me perquè la realitat no m'aixafi".

L'ex de Sálvame no és queda aquí i afegeix el següent: "Jugant a imaginar que vindran temps millors que els actuals, on conviuen massa incertesa i fins i tot avorriment. La tornada al col·legi està resultant si més no, complicada", ha conclòs.

ETIQUETES:

Deixa un comentari