INDIGNADA

Pilar Rahola entra en "brot republicà" a Cuatro contra Froilán: "Quin fàstic de tipus!"

La tertuliana va esclatar com mai contra el nebot del rei Felip VI, per l'anunci del seu trasllat a Dubai: "No serveix de res aquesta família!"

Pilar Rahola, esclata a "Todo es mentira"

Tal i com vam explicar fa uns dies, la periodista Pilar Rahola ha canviat les tertúlies de 8tv per les de Mediaset. A la seva col·laboració al Todo es mentira de Risto Mejide a Cuatro, s'hi ha afegit La última noche de Sandra Barneda, el nou programa que ha agafat el relleu del Deluxe a Telecinco.

Com sol ser habitual, Rahola aprofita cada segon de càmera per llançar el seu missatge i aquest dimecres 2 d'agost no va ser per menys. En aquest cas va ser al Todo es mentira de Cuatro, on la tertuliana va esclatar com mai contra Froilán, el nebot del rei Felip VI, per l'anunci del seu trasllat a Dubai.

"És l'apartat de ganduls, no?", va començar dient amb ironia. "És que a mi això em treu de polleguera! Amb la quantitat de joves de la seva edat que es maten a estudiar, a treballar, per aconseguir un habitatge, i aquest només sap viure, anar de festa i fer el gandul més absolut. No serveix ni per a un 'canuto'", va criticar. "El 'iaio' dels nassos l'ha posat allà. No serveix de res aquesta família!", va afegir.

Pilar Rahola i Montse Suárez a "Todo es mentira"

"Que no són més ganduls perquè no s'entrenen! Ganduls! Farrosos! Ja està bé!", va continuar dient cada vegada més enfadada, davant l'atenta mirada de l'advocada Montse Suárez que la va intentar aturar: "Pilar, no els posis a tots al mateix sac".

"Si tu tens el privilegi de néixer en una família reial, que ho tens tot pagat des del minut un, amb una fortuna, dedica't a alguna cosa seriosa. Dedica't a aprendre alguna cosa. Ajuda als germanets d'algú. Deixa de fer el gandul ja! Quin fàstic de tipus!", va exclamar Rahola. Suárez, va intentar calmar a la seva companya sense fortuna: "És veritat que a Marbella estava a una vila amb piscina, però no cometem l'error… Pilar, respira!", deia Suárez a la tertuliana. "És que em supera!", va insistir la catalana.

Pilar Rahola esclata contra Froilán a Cuatro

"Froilán de todos los 'antros'"

Després de les dures paraules de Rahola contra el quart en la línia de sucessió al tron, Súarez també li va acabar donant la raó: "A aquest senyor que l'anomenen 'Frolián de todos los 'antros'… La meva opinió és que és un gandul, per descomptat. Acabarà molt malament, com l'exmarit de la infanta Cristina…". "De moment, se'n va amb el 'iaio', que aquest sí que és un fugat. El 'iaio' col·locant als nets ganduls", va sentenciar Rahola.

En sentir el terme fugat, la presentadora de l'espai, Marta Flich la va interrompre tirant d'ironia: "El iaio no és un fugat, ha vingut a Sanxenxo". "Bé, és que a ell li ho perdonen tot…", va replicar Rahola. En aquest instant, Suárez li va demanar que "no entrés en brot". "Bé, és un brot republicà…", va respondre Rahola entre somriures.

ETIQUETES:

Deixa un comentari