CAS MEDIÀTIC

Nous detalls sobre Daniel Sancho a la presó de Tailàndia: Melena tallada i apartat a infermeria

El director de la presó de Koh Samui ha assegurat a Telecinco que no han tingut cap tracte de favor amb el jove espanyol

La primera imatge de Daniel Sancho a la presó de Tailàndia (Cuatro)

Ja fa tres setmanes de l'ingrés a presó de Daniel Sancho, el fill de l'actor Rodolfo Sancho, després de confessar la seva autoria de l'assassinat i esquarterament del cirurgià colombià Edwin Arrieta. Després d'uns dies d'incertesa sobre quina seria la presó en la que estaria pres el cuiner espanyol, Watcharapong Boonsaior, el director de la presó de Koh Samui, ha donat l'última hora del jove al programa Fiesta de verano de Frank Blanco a Telecinco.

"Està bé. S'està portant molt bé i està col·laborant en totes les tasques. No s'ha queixat de res. Ara està a la zona d'infermeria, on acostuma a cuidar-se i a fer gimnàs", ha explicat. El responsable de la presó també ha confirmat que Sancho està separat de la resta de presos per motius de salut: "Des del primer dia que va entrar ha tingut un fort dolor a l'esquena. Ara està millorant. Perquè surti de la infermeria dependrà del doctor, però si té alguna por no permetran que surti a la zona comuna".

El director de la presó de Koh Samui a Telecinco

Els presentadors de l'espai també han preguntat a Boonsaior si hi ha hagut risc de suïcidi per part del jove cuiner. "És el més normal i comú pensar-ho quan entres a la presó. Ningú està preparat per això. Al principi estava en 'xoc' com qualsevol reclús. En el cas de Daniel no pensen que hi hagués risc de suïcidi perquè l'equip mèdic està pendent d'ell les 24 hores", ha assegurat el tailandès.

Sense melena per motius d'higiene

Pel que fa al seu estat d'ànim, el director ha assegurat que es troba "molt content i feliç" després de la visita de la seva mare, Silvia Bronchalo. "Al principi se'l veia trist però pràcticamen no ha plorat. Continua trist, però no està tan exagerat com al principi. El tailandès també ha confirmat que el jove ja no té la melena rossa que el caracteritzava: "Se li va tallar els cabells per higiene. No va rapat però si tallat curt. És una cosa habitual que es fa a tots els presos. Es una norma de la presó".

Per últim, el director de la presó ha negat que existeixi un tracte de favor cap a l'espanyol, tot i que ha admès que es tracta d'un cas especial perquè Sancho és un personatge famós. A banda de la seva situació a la presó, el programa ha revelat que el xef i el cirurgià haurien mantingut les seves trobades a l'Hotel Wellington de Madrid, on cada habitació té un cost d'uns 2.000 euros per nit. L'espai també ha revelat que la intenció del difunt Edwin Arrieta era anar a viure a Barcelona amb Daniel Sancho.

ETIQUETES:

Deixa un comentari