CONCURS D'ÈXIT

Llucià Ferrer ho torna a fer: L'"Atrapa'm si pots" (14,3%) també derrota a "Pasapalabra" (13,7%) a l'estiu

El concurs de TV3 ha acumulat una mitjana de 163.000 espectadors i un 14,3% i el popular espai d'Antena 3 s'ha quedat amb un 13,7%

Llucià Ferrer a l'"Atrapa'm si pots" (TV3)

TV3 va marxar de vacances a finals del mes de juliol i va donar descans a tots els seus programes que s'emeten en directe, a excepció dels Telenotícies. Ni Els matins, el Tot es mou, el Planta baixa, l'Està passant o el Més 324, tots van abaixar la persiana fins al proper 4 de setembre quan tornaran a l'antena de la cadena pública.

Al seu lloc, TV3 va confiar en mantenir el seu lideratge amb la sèrie italiana El paradís de les senyores amb tres capítols diaris a la sobretaula, el Joc de cartes estiu de Marc Ribas a la nit dels dimecres i el concurs Atrapa'm si pots. Una estratègia que ha resultat efectiva i és que la cadena va liderar el juliol amb un 13,9% i també se situa primera a l'agost amb un 11,7%.

Un dels principals motius d'aquesta victòria ha estat que l'espai presentat per Llucià Ferrer, que s'havia convertit en tot un èxit als vespres del cap de setmana, ha ocupat la franja de 20.00 a 21.00 prèvia al TN Vespre de dilluns a divendres. Fins aquest dilluns 28 d'agost el concurs acumula una mitjana de 163.000 espectadors i un 14,3%. Unes xifres que l'han situat com a líder de la franja per davant del totpoderós Pasapalabra d'Antena 3 que ha quedat en segon lloc amb 161.000 seguidors i un 13,7%.

El concurs de TV3 qu, va aconseguir el seu programa més vist de l'estiu el passat divendres 18 d'agost amb 205.000 espectadors i un 20,0%. Aquell dia el concurs d'Antena 3 es va quedar amb 135.000 seguidors i un 12,9%.

Llucià Ferrer amb l'equip de l'"Atrapam si pots"

Nou plató i nou horari

Tal i com vam explicar a principis de l'estiu, a partir del 4 de setembre, el concurs produït per The Mediapro i dirigit pel presentador Espartac Peran, s'emetrà de dilluns a divendres de 19.10 a 20.15. Pel que fa als caps de setmana, la cadena emetrà un resum de les diferents fases del programa de 20.15 a 21.00h.

A això, s'hi ha d'afegir que l'espai també estrenarà un nou plató a Barcelona, abandonant així els estudis de Saragossa des d' es realitzava fins ara. Un fet que facilitarà la feina al presentador i als concursants que ja no hauran de desplaçar-se amb l'AVE.

Un canvi destacat que busca servir com a revulsiu per a les tardes de TV3 i per plantar cara a El cazador el concurs de La 1 que s'havia consolidat com a líder de la tarda. El moviment implicarà escurçar la durada del Planta baixa d'Agnès Marquès que tornarà molt renovat i que ara s'emetrà de 17.35 a 19.10.

El magazín de TV3 competirà d'aquesta manera amb els altres espais que s'emeten en directe a la resta de cadenes. Cal recordar que Telecinco estrenarà el TardeAR amb Ana Rosa Quintana, Antena 3 mantindrà Y Ahora Sonsoles de 18.00 a 20.00; i La 1 estrenarà el nou magazín La Plaza amb Jordi González de 18.20 a 19.20.

ETIQUETES:

Aquesta noticia té 1 comentari

  1. Maties

    I s'ha de tenir en compte que en aquest espai els concursants son tratats injustament, qui primer arriba a 5 encerts guanya als qui nomès han tingut oportunitat de respondre 4 preguntes. Peró sembla ser que els "cracs" que concursen no ho son tant, i ja els hi va bé que els tracten amb desigualtat de condicions. Estaria be que el presentador/ballarí, anuncíe quan "activa" la injustícia amb la paraula clau: PATAPAM!

Deixa un comentari