DESBANDADA

Laura Fa també deixa Telecinco i fitxa pel programa de Susanna Griso a Antena 3

La periodista del cor se suma a d'altres cares populars de Mediaset que també faran el salt a Atresmedia

Laura Fa serà col·laboradora de TV3 i Antena 3

Aquest dilluns 4 de setembre comença la nova temporada televisiva amb força novetats a la majoria de cadenes, especialment a Telecinco. Una renovació més gran del que és habitual com a conseqüència del final de Sálvame després de 14 anys en antena. La cadena privada fiarà la seva sort a Ana Rosa Quintana que a partir del proper 17 de setembre conduirà les tardes amb TardeAR.

Un canvi que ha aprofitat la seva principal rival, Antena 3. Sense anar més lluny, aquest dimarts vam conèixer que el periodista Miquel Valls abandonava Mediaset després de 9 anys per incorporar-se a l'Espejo público de Susanna Griso. Un camí que també seguirà la periodista del cor, Laura Fa, que deixarà Telecinco després d'anys com a tertuliana de Sálvame, per formar part del planter de col·laboradors de Griso.

Segons ha avançat el diari El País, Fa participarà a la secció de crònica social de l'espai de Griso al costat de Gonzalo Miró i Pilar Eyre. A tots ells s'hi ha d'afegir el nom d'Alberto Díaz, exdirector de Sálvame que té com a objectiu rellançar la part d'entreteniment del programa.

Laura Fa en una entrevista recent a TV3

Eyre i Fa també a TV3

Tot i el salt de Fa i Eyre a Antena 3, les dues periodistes mantindran la seva col·laboració amb TV3. Segons ha pogut saber aquest mitjà, Eyre mantindrà la seva secció al Tot es mou d'Helena Garcia Melero i Fa serà nova tertuliana del renovat Planta baixa.

En qualsevol cas, l'anunci confirma la desbandada de cares populars de Mediaset cap a Atresmedia, en plena crisi d'audiència de la cadena. Altres noms destacats que també deixaran Telecinco per anar a Antena 3 són les excol·laboradores d'Ana Rosa Beatriz Cortázar i Paloma García Pelayo.

ETIQUETES:

Deixa un comentari