TOT ES MOU

Helena Garcia Melero torna als migdies de TV3 amb noves seccions i fitxatges de renom

Entre els nous tertulians hi haurà la model Martina Klein, la periodista Carolina Ferre i l'escriptora Empar Moliner, entre d'altres

Helena Garcia Melero

A partir de dilluns 4 de setembre, TV3 recuperarà la seva graella habitual amb el retorn dels seus programes diaris. Al matí, Ariadna Oltra tornarà a conduir Els matins que es mantindrà de 8 a 10.30h, seguit del Tot es mou d'Helena Garcia Melero que seguirà una temporada més als migdies de la cadena pública.

Tot i la dura competència, Melero va tancar la temporada anterior amb una audiència mitjana de 53.000 espectadors i un 11,2%, els mateixos espectadors que El programa de Ana Rosa de Telecinco, tot i que aquest ha aconseguit una quota del 13,3%, a causa de la seva durada més extensa (de 9 a 13.30).

Aquesta vegada, l'espai de TV3 no competirà amb Ana Rosa Quintana que saltarà a les tardes amb TardeAR. A partir del dilluns 11 de setembre el buit de Quintana l'ocuparan dos nous espais: La mirada crítica (de 9 a 11.00) amb Ana Terradillos i Vamos a ver (d'11 a 15.00) amb Joaquín Prat.

Abans de l'estiu, Melero també havia aconseguit guanyar a Antonio García Ferreras i el seu Al rojo vivo de La Sexta que va marcar una mitjana de 59.000 espectadors i un 9,3% de quota, així com a l'Espejo público de Susanna Griso a Antena 3 que es va quedar amb 33.000 espectadors i un 8,4%. Qui tampoc tornarà serà l'Hablando claro de La 1 que només havia tingut un 5,1% i 31.000 espectadors i que serà substituit pel nou Mañaneros de Jaime Cantizano que s'emetrà a partir de les 10.45h.

Helena Garcia Melero, presentadora del "Tot es mou"

Noves seccions i tertulians

Per mirar de revalidar aquestes bones dades i segons ha pogut saber elmondelatele.cat, la nova temporada del Tot es mou apostarà per la continuïtat tot i que comptarà amb alguns fitxatges de renom. A la secció diària de cuina incorporarà al xef del Cuines, Arnau París i el mestre xocolater Lluc Crusellas, mentre es mantindran Maria Nicolau o Carme Ruscalleda. Els divendres, també s'estrenarà una nova secció sobre els 40 anys de TV3 amb Eloi Vila.

Entre els nous tertulians també hi haurà força cares noves com l'ex del PP, Manolo Milián Mestre, la model Martina Klein, la periodista Carolina Ferre i l'escriptora Empar Moliner, entre d'altres. L'humorista Fel Faixedas també formarà part del programa per parlar del Barça i del Girona, al costat del popular streamer Gerard Romero.

La secció del cor seguirà estant protagonitzada per la periodista Pilar Eyre; i a la part final del programa cada dia hi haurà una nova secció sobre trucs pràctics per fer la vida diària mes fàcil amb Miriam Riau. Pel que fa al color corporatiu de l'espai deixarà el verd i passarà a ser el vermell morat tot i que mantindrà el mateix plató. Això sí, a partir d'ara compartirà estudi amb el nou Planta baixa d'Agnès Marquès, que abandonarà el plató que ocupava fins ara i que cedirà el seu espai a l'Està passant i el Col·lapse.

Helena Garcia Melero al "Tot es mou" (TV3)

ETIQUETES:

Deixa un comentari