BALANÇ

El "Col·lapse" de Ricard Ustrell (11,0%) no iguala al "FAQS" (13,4%) però lidera amb 1,6 punts de distància

El programa ha aconseguit una mitjana de 169.000 espectadors i un 11,0% de quota, sent l'espai que més quota aporta a l'audiència de TV3

Ricard Ustrell al plató de "Col·lapse"

Ricard Ustrell serà la gran aposta de la nova temporada de Catalunya Ràdio per disputar el lideratge dels matins a RAC 1 i Jordi Basté. A banda d'aquest enorme repte, el presentador seguirà al capdavant del Col·lapse de TV3 que estrenarà la seva segona temporada a partir del setembre.

L'espai que es va estrenar el 17 de setembre del 2022 agafant el relleu del FAQS de Cristina Puig, va començar amb unes dades d'audiència força baixes i va anar millorant fins a fer-se amb el lideratge de la nit dels dissabtes. La primera emissió del programa va aconseguir un correcte 11,8%, però la següent setmana, l'espai va caure a un preocupant 6,4% i no va ser fins al mes d'octubre quan Ustrell va aconseguir superar la barrera del 10% de quota. Des d'aleshores, el programa va anar guanyant adeptes i va liderar la majoria de nits.

Així, segons les dades de la consultora Dos30', els 39 programes emesos del Col·lapse d'aquesta temporada han aconseguit una mitjana de 169.000 espectadors i un 11,0% de quota. Això són -2,4 punts i -27.000 espectadors respecte les dades de l'última temporada del Preguntes Freqüents que va reunir a 198.000 espectadors i un 13,4%.

Malgrat això, el Col·lapse ha aconseguit situar-se com a líder de la seva franja a 1,6 punts de diferència amb la segona cadena. Una distància que s'amplia a 6,5 punts entre els més grans de 65 anys.

"Col·lapse"

L'espai que més audiència aporta a TV3

Unes dades gens menyspreables si és té en compte que és el programa que més audiència aporta a l'audiència de TV3 dels dissabtes, superant fins i tot els Telenotícies. Així, amb un 18,7%, el Col·lapse ha superat al 17,1% d'aportació del TN Migdia, el 16,4% del TN Vespre, el 14,0% del Tarda de cine o el 8,7% de l'Atrapa'm si pots.

El programa més vist de la temporada va ser el dissabte 21 de gener amb 271.000 espectadors i un 15,8%, seguit del dia 28 de gener amb 245.000 (14,4%). En canvi, el menys seguit va ser el segon programa que es va emetre el dia 29 de setembre amb 96.000 seguidors i un 6,4%. L'espai destaca entre les dones amb 11,7%, entre els més grans de 65 anys amb un 16,8% i entre els espectadors de classe mitjana amb un 13,7%.

Ricard Ustrell a "Col·lapse"

ETIQUETES:

Comentaris ( 3 )

  1. Marc

    Que expliqui si sap algo de lo de InfiltratsTV3 que potenciaba tot lo d'ell i en canvi lo dels companys tot era negatiu com lo de l'Escapa, és un mafios L'ustrell

  2. És deu buscar la irrellevància de tv3

    En el fons és un graó més del camí de fer que TV3 sigui una televisió residual. Si hi surten els mateixos personatges que a tele5 hi ha el perill que els catalans ens n'allunyem i els castellans no és moguin de tele5.

  3. Una criticaire

    L'Ustrell està sobrevalorat, deu tenir padrins. Ho vol acaparar tot i no és pas millor que molts dels que ell s'ha carregat. El Colapse és una successió d'entrevistes que el que canvia és el sofà, moltes molt llargues de personatges que poca cosa ens diuen. Si que fa passar gent espanyolista al costat de catalanistes, així la cultura és barreja.

Deixa un comentari