SITUACIÓ DELICADA

Ana Rosa Quintana avança el seu retorn a Telecinco per la greu crisi d'audiència que viu la cadena

La veterana presentadora escurça les seves vacances per intentar rellançar l'audiència del canal, després d'un estiu sota mínims

Ana Rosa Quintana a Telecinco

Ana Rosa Quintana haurà de tornar de vacances abans del que tenia previst. La presentadora de 67 anys que es farà càrrec de les tardes de Telecinco amb el nou TardeAR, havia d'estrenar el nou espai el dia 25 de setembre, però la delicada situació que viu la cadena privada, han fet que hagi decidit avançar l'estrena al dilluns 18 de setembre.

Segons ha avançat Informalia, les audiències sota mínims històrics que està fent Telecinco aquest estiu hauria provocat que els directius de Mediaset demanéssin a Ana Rosa que avançés el seu retorn, posant punt i final a les seves vacances abans del que tenia planificat.

Cal recordar que a banda de la crisi d'espectadors que viu la cadena privada, la seva competència serà més dura que mai. A La 1, Jordi González estrenarà un nou magazín que es dirà La Plaza, a banda d'una nova sèrie diària que s'emetrà de 17.30 a 18.20. A Antena 3, Sonsoles Ónega repetirà al capdavant de Y Ahora Sonsoles que es mantindrà de 18.00 a 20h.

Ana Rosa Quintana a Telecinco

Per la seva banda, TV3 reformularà les seves tardes amb l'emissió diària de la sèrie El paradís de les senyores, renovarà i escurçarà el Planta baixa d'Agnès Marquès i apostarà pel concurs Atrapa'm si pots de 19.20 a 20.15h.

A tot això, s'hi ha d'afegir que mentre TV3 i Antena 3 ja estrenaran la seva graella de tardor el proper 4 de setembre, Ana Rosa no ho farà fins dues setmanes més tard. Un fet que podria complicar encara més el resultat de la presentadora a les tardes, mentre la seva competència ja haurà pogut consolidar als seus espectadors.

Les presses de Telecinco amb el debut d'Ana Rosa també tenen a veure amb el pobre resultat que ha aconseguit Sandra Barneda i el seu Así es la vida a les tardes d'estiu, ocupant sense èxit el buit de Sálvame. L'espai a dures penes ha superat el 8% de quota, i s'ha situat en diverses ocasions al voltant del 6,0%, pràcticament la meitat del que aconseguia el programa de Jorge Javier Vázquez.

ETIQUETES:

Deixa un comentari