TARDOR 2023

Així seran els matins de les principals cadenes a partir del setembre sense Ana Rosa Quintana

Ariadna Oltra i Helena Garcia Melero repetiran a TV3, mentre Telecinco renovarà la seva graella al complet

Alfons Arús celebrant els 1.000 programes a La Sexta

La nova temporada televisiva arrencarà el proper dilluns 4 de setembre i ho farà carregada de novetats. La sortida d'Ana Rosa Quintana dels matins de Telecinco per fer el salt a les tardes de la cadena privada amb el nou TardeAR, ha provocat que la resta de cadenes s'hagin posat les piles per competir amb més força que mai pel lideratge de la franja matinal.

Les més continuïstes seran TV3, La Sexta i Antena 3 que mantindran la mateixa graella de la temporada anterior. Tot i això, ho faran amb algun fitxatges destacats. La cadena catalana apostarà un any més per Els matins d'Ariadna Oltra amb l'actualitat i l'entrevista del dia. A partir de les 10.30, el Tot es mou d'Helena Garcia Melero estrenarà noves seccions i incorporarà noves veus com la de la model Martina Klein, la periodista Carolina Ferre, l'escriptora Empar Moliner o l'humorista Fel Faixedas.

Oltra i Melero repetiran a TV3

A Antena 3, l'Espejo público de Susanna Griso també tornarà amb canvis substancials per mirar de lluitar pel lideratge. L'espai ha fitxat a dos noms destacats de Mediaset com són el periodista català Miquel Valls; i Alberto Díaz, exdirector de Sálvame, que intentarà rellançar la part d'entreteniment del magazín.

A La Sexta, Alfons Arús intentarà revalidar el seu lideratge indiscutible al capdavant d'una nova temporada de l'Aruser@s que s'emetrà de 7.00 a 11.00, seguit de l'Al rojo vivo d'Antonio García Ferreras. Cal recordar que l'espai del presentador català va aconseguir una audiència mitjana de 66.000 espectadors i un 19,6% (17,7% a Espanya) de les 9.00 a les 11.00; i de 44.000 espectadors i un 16,1% (12,5% a Espanya) de 7.00 a 9.00h.

Grans canvis a Telecinco

La cadena que viurà una autèntica revolució és Telecinco. Sense la seva particular 'reina' dels matins, la principal cadena de Mediaset ha decidit posar punt i final a El programa de Ana Rosa després de 19 temporades i al seu lloc, dividrà la franja en dos nous programes.

Serà a partir del proper 11 de setembre quan de 9.00 a 11.00 estrenarà un espai d'actualitat i anàlisi política que es dirà La mirada crítica i que presentarà Ana Terradillos. La segona part del matí estarà liderada per Joaquín Prat amb el nou Vamos a ver que s'emetrà d'11 a 15.00 i que apostarà per continguts de crònica social i successos.

Per la seva banda, La 1 seguirà apostant per La Hora de La 1 de Silvia Intxaurrondo i Marc Sala, tot i que avançarà el seu inici a les 8.00 i s'acbarà una mica abans, a les 10.45h. A continuació, la pública espanyola estrenarà Mañaneros, un nou magazín que presentarà Jaime Cantizano i que ocuparà el buit de l'Hablando claro de Marc Calderó que ha estat cancel·lat per baixa audiència. Pel que fa a Cuatro, seguirà apostant per la sèrie Alerta cobra i l'espai d'actualitat En boca de todos.

La graella matinal de la nova temporada

TV3

 • 8.00 Els matins
 • 10.30 Tot es mou
 • 13.50 TN Comarques

La 1

 • 8.00 La Hora de La 1
 • 10.45 Mañaneros
 • 14.10 Ahora o nunca

Telecinco

 • 9.00 La mirada crítica
 • 11.00 Vamos a ver

Antena 3

 • 9.00 Espejo público
 • 13.25 Cocina abierta Karlos Arguiñano
 • 13.55 La Ruleta de la suerte

La Sexta

 • 7.00 Previo Aruser@s
 • 9.00 Aruser@s
 • 11.00 Al rojo vivo

Cuatro

 • 9.45 Alerta cobra
 • 12.30 En boca de todos

ETIQUETES:

Deixa un comentari