NOU ESPAI

Així competirà La 1 amb Ana Rosa: un nou magazín de tarda amb Jordi González de presentador

El progrma es dirà "La Plaza" i forma part de la reestructuració de la tarda que prepara TVE per la propera temporada

Jordi González a "Lazos de sangre"

Ana Rosa Quintana ja té rival en la seva estrena a la tarda. El "magazin" de tarda que La 1 va confirmar a principis d'agost que emetria a la franja de tarda, de dilluns a divendres i produït internament ja té presentador. La cadena pública ha confiat en Jordi González, que aquest estiu presenta Lazos de Sangre i continuarà la seva associació amb la televisió estatal, segons ha avançat Algo Pasa TV. El format s'estrenarà el 25 de setembre per competir amb TardeAR, el nou programa d'Ana Rosa, que va abandonar els matins de Telecinco després de 19 temporades en antena.

D'aquesta manera, Jordi González guanyarà presència a TVE en el seu retorn a l'emissora pública després de 20 anys vinculat a Mediaset. Aquest estiu, va ser l'escollit per presentar Lazos de Sangre, el programa d'estiu sobre biografies de famílies famoses que la cadena pública emet des del 2018. Fins ara, el presentava Boris Izaguirre, que va fer el salt a La Sexta.

"La Plaza", el rival d'Ana Rosa Quintana que prepara TVE

A més, el magazine de La1, que es farà en directe des del centre de producció de Prado del Rey, també té nom: es dirà "La Plaza", segons Ver Tele. Per ara es desconeixen més detalls de l'enfocament tot i que també ha transcendit que al matí la cadena pública farà canvis i Jaime Cañerizo es farà càrrec del nou espai anomenat Mañaneros.

L'arribada d'aquest nou espai forma part de la reestructuració a les tardes de La 1 prevista per la nova temporada. Així, arrencaran com fins ara amb dues sèries per a la franja de sobretaula i el nou espai previsiblement ocuparà la franja del concurs El comodín de La 1. Sí que es mantindran les apostes de després del format El cazador i l'Aquí la tierra que la darrera temporada van fer créixer l'audiència de la cadena.

ETIQUETES:

Deixa un comentari