MOLESTA

Lorena Castell carrega contra TVE per relegar el seu programa al late night: "No pintem res"

"Quan arriben aquestes decisions, els presentadors no pintem res. Et diuen l'horari i punt", ha lamentat la presentadora catalana

Lorena Castell a "Vamos a llevarnos bien" (TVE)

La catalana Lorena Castell acaba d'estrenar nou programa a TVE després de 9 anys al Zapeando de La Sexta. Es tracta de Vamos a llevarnos bien, un espai d'humor que no ha començat amb gaire bon peu a la cadena pública. L'espai es va estrenar fa un setmana, relegat al late night i amb un pobre 5,9% a Catalunya i un 8,7% a Espanya. Unes xifres similars a les obtingudes en la seva segona entrega amb un 6,8% a Catalunya i un 7,3% a Espanya.

En un primer moment, el programa s'havia d'emetre en horari de màxima audiència, però la cadena va canviar de parer a darrer moment i el va situar després del nou espai de José Mota. Una decisió que sembla que no ha agradat massa a la seva presentadora.

En declaracions a El Confidencial, la també guanyadora de MasterChef Celebrity 7 ha lamentat que el programa s'emeti a la matinada i la poca difusió que n'ha fet la cadena a les xarxes socials. "Em va estranyar que no portés la mosca per comentar-ho a les xarxes socials perquè jo soc bastant activa a Twitter i més quan el programa és meu. La queixa general és que és un programa familiar i l'haurien de posar abans", ha criticat.

Lorena Castell a "Zapeando"

"No pintem res"

Lorena Castell també ha reconegut que la decisió del canvi d'horari li va semblar "una mica estranya". "Quan arriben aquestes decisions, els presentadors no pintem res. Et diuen l'horari i punt", ha lamentat.

La catalana també ha confirmat que no era possible ser la presentadora del nou programa a TVE i continuar a La Sexta. "No hi havia possibilitat de compaginar els dos programes i l'aposta era clara. Portava nou anys a 'Zapeando' i ja he substituït a Dani Mateo moltes vegades, una cosa que he fet encantada. Però, és clar, quan es va presentar la possibilitat de ser presentadora per a un programa de prime time, no m'ho vaig pensar", ha puntualitzat.

Ara, després de veure la maniobra de la cadena pública, Castell ha reconegut que una mica sí que se'n penedeix. "Veient que ara s'emet al late night, potser sí que hauria pogut compaginar-ho, però la decisió ja està presa i els canvis sempre són bons perquè et fan créixer no només professionalment, també personalment. Et fan espavilar i buscar nous reptes. Si funciona, estarem encantats de renovar i si no, segurament hi haurà coses noves a la vista. Estic que no m'aturo", ha conclòs.

ETIQUETES:

Deixa un comentari