TRÀNGOL

La popular actriu de "Ventdelplà", Anna Barrachina, revela que ha patit un càncer de pulmó

"Va ser com si hagués caigut una bomba a la meva vida", ha reconegut l'actriu que també va aparèixer a la sèrie de TV3 "Merlí"

Anna Barrachina en una aparició recent a TV3

L'actriu Anna Barrachina (55), recordada pel seu personatge d'Estrellita Verdiales a l'obra Cegada de amor de La Cubana, així com la mítica Nuri de l'exitosa sèrie de TV3, Ventdelplà, o la Lídia a Merlí, ha revelat que ha patit un càncer de pulmó. Una malaltia que li van diagnosticar fa vuit mesos i que la van obligar a deixar els escenaris, segons ha explicat en una entrevista al diari Ara.

L'actriu que acaba de tornar als escenaris amb l'espectacle Nessun dorma, ha explicat com va viure el procés de la malaltia. "Quan em va arribar el projecte sortia d'una malaltia molt greu. Fa vuit mesos em van detectar càncer de pulmó i vaig decidir deixar el teatre. Havia fet metàstasi al cap. Va ser com si hagués caigut una bomba a la meva vida. Em feia por que m'afectés la memòria, que no tornés a tenir energia. M'ha atacat l'equlibri", ha reconegut.

Anna Barrachina i Carlos Cuevas a "Ventdelplà"

L'actriu també ha explicat que li van detectar la malaltia perquè "anava de cantó". Tot i això, ha especificat que no s'ha hagut de sotmetre a cap sessió de quimioteràpia: "Em van fer radioteràpia en dos punts del cap i a l'octubre em van operar, em van treure un quart de pulmó".

"Estic lliure de la malaltia"

Un tràngol de salut que feliçment ha pogut superar tot i un pronòstic "tremend". "Estic lliure de la malaltia. Em prenc unes pastilles. L'únic efecte és que em canso més", ha explicat. La popular actriu també ha volgut deixar clar que ha decidit explicar-ho perquè "el càncer continua sent un estigma".

Segons assegura, "als actors quan diuen que tenen una malatia, la gent pensa que no els trucaran més". L'actriu ha acabat reconeixent que sent "molt d'afecte" quan va pel carrer i que encara la recorden pel seu paper a Ventdelplà. "És molt bonic, encara se'n recorden".

ETIQUETES:

Deixa un comentari