PRESENTADORES

Juliana Canet i Imma Pedemonte coincideixen i aclareixen el rumor sobre si són mare i filla

La històrica periodista d'esports de TV3 i la presentadora de Catalunya Ràdio neguen que siguin família: "Ho desmentim"

Juliana Canet i Imma Pedemonte a Catalunya Ràdio

La històrica periodista d'esports de TV3 Imma Pedemonte, que es va jubilar a principis d'aquest mes de juliol després de 37 anys a la cadena pública, va passar per La tarda d'estiu de Catalunya Ràdio d'aquest dimecres. La presentadora va fer referència a les declaracions que va fer a l'APM? quan va explicar que la van apartar de la pantalla quan TV3 va decidir recuperar a Ramon Pellicer pel Telenotícies de l'any 2007.

"Em van dir que no podia ser que continués al Telenotícies perquè ja hi havia el Ramon Pellicer, que el refitxaven en aquell moment. També hi havia el Tomàs Molina, i jo als Esports", va explicar. "Eren massa antiguitats i alguns tenien preferència. El Ramon Pellicer no sé exactament quants anys té, però més de 60 segur que sí, i no passa res…", havia revelat Pedemonte. Aquest dimecres, la periodista va insistir que aquesta decisió li va saber greu: "El fàcil era desplaçar al que feia els esports".

Imma Pedemonte a l'"APM?"

A l'entrevista, Pedemonte va coincidir amb la popular influencer catalana i col·laboradora de l'espai, Juliana Canet, després de les polèmiques declaracions que aquesta havia fet a través d'un vídeo de TikTok sobre l'influencer basc, Ibai Llanos.

"Li encanten els conys. Jo crec que hi ha un tipus de tio com l'Ibai que la vida no l'ha tractat especialment bé, ara segurament estarà deixant de menjar tants conys. És un tipus de noi que ja se'l veu que és com un friqui, una mica com un nen rata. Llavors com que saben que ho tenen tot a perdre s'entreguen molt a totes les facetes de la vida on senten que poden tenir alguna cosa. Si tenen una noia, es tornen bojos i mengen molt de cony per compensar-ho", va arribar a dir la presentadora de l'emissora pública.

Juliana Canet amb Roger Carandell a TikTok

Un rumor desmentit

Unes paraules que van generar una allau de crítiques a les xarxes i on entre d'altres la van acusar d'estar "endollada" a la cadena pública per ser la filla de Pedemonte. I és que el segon cognom de Juliana Canet també es Pedemonte. Una 'fake new' que va córrer per les xarxes i que finalment han pogut desmentir totes dues:

"Ho desmentim. Jo tinc 24 anys i soc la germana gran. Si fossis la meva mare, m'hauries d'haver tingut als 41 i després hauries d'haver tingut tres fills més. Jo em dic Pedemonte de segon cognom, i entenc que algunes persones ho hagin pogut pensar. Tota la vida sempre m'han preguntat per tu. Quan anava a la biblioteca em preguntaven si la meva mare o la meva tieta es deien Imma. Jo no mirava la tele i no sabia ni qui eret's". Misteri resolt.

ETIQUETES:

Deixa un comentari