NOVA IMATGE

Jorge Javier reapareix després de la seva baixa mèdica i ja prepara el seu retorn a Telecinco

El presentador català que es manté allunyat de les càmeres des del 17 de maig, estaria preparant el seu retorn a la televisió

Jorge Javier en una imatge recent a Instagram

Jorge Javier Vázquez ha reaparegut després de mesos allunyat de les càmeres de televisió. Segons ha publicat la revista Semana, el presentador de Badalona es trobaria millor de salut i d'ànims. Tal i com vam explicar fa només uns dies, el català està preparant un nou programa que s'emetria a la franja de 22 a 22.50h i que competiria amb El Hormiguero de Pablo Motos a Antena 3.

El nou espai de La Fábrica de la Tele (Sálvame, Socialité) es dirà Cuentos chinos i tindria una durada de 50 minuts. El programa comptaria amb entrevistes i seccions amb diversos col·laboradors, tot i que sense que temes de premsa rosa. Tot i això, l'espai encara no hauria estat validat per la direcció de Mediaset.

Enmig d'aquest impàs, aquest dimecres 26 de juliol la revista del cor ha publicat unes imatges en les quals es pot veure a Vázquez passejant pels carrers de Madrid, després de sortir d'un centre d'estètica. A això se li ha d'afegir el seu recent viatge a l'illa grega de Creta amb la seva exparella i el xalet que s'està construint a la luxosa urbanització de La Florida, en un terreny annex a la casa on viu actualment a Madrid. Una casa que segons Semana estaria valorada en 1,5 milions d'euros.

La citada revista també explica que l'aspecte físic del presentador hauria millorat força en les darreres setmanes "Està moreno i tonificat i està rebent l'ajuda d'un entrenador personal i d'un massatgista".

Portada de la revista "Semana"

ETIQUETES:

Deixa un comentari