MOLT ENFADAT

Jordi Basté carrega com mai contra els polítics espanyols: "Em sembla indecent, tenen por"

"Demà explicarem què ha passat. Molta gent es posarà les mans al cap. No podem anar així per la vida", ha assegurat el presentador de RAC1

Jordi Basté a RAC1

El presentador líder dels matins a Catalunya, Jordi Basté, ha carregat amb més contundència contra els partits polítics espanyols per no voler anar a RAC1. Ha estat durant la tertúlia política d'aquest dijous quan el comunicador ha esclatat en directe: "S'acaba la campanya electoral i he de dir que m'ha decebut molt i ara ho puc dir per molts motius. Em sembla indecent i no li fa cap favor que ahir el candidat del PP no estigués al debat a quatre i en canvi, avui surti parlant de Rafel Nadal i de Florentino Peréz a la portada del diari 'AS'. Això estèticament és reprobable".

"Demà explicarem què ha passat amb el PSOE i amb Pedro Sánchez, amb Yolanda Díaz i amb Núñez Feijóo. Ho vull explicar perquè han passat coses i em sap greu. Primer per la redacció del programa, per la ràdio i pels oients que tenim. Molta gent es posarà les mans al cap. No podem anar així per la vida. Jo sé que el que pugui dir demà, juga en contra meva però m'és igual. És molt important tot el que ha passat des de l'any 2017 a Catalunya és molt important", ha afegit.

"Això d'una entrevista en directe audiovisual que s'emeti en directe i que tinguin pànic a venir perquè no facin un 'Casado'… Em sembla molt lleig. Comparar Catalunya amb Castella-la Manxa com dient: 'Bueno és que tampoc donem entrevistes a Ràdio Castella-la Manxa', quan RAC1 és la cinquena ràdio més escoltada d'Espanya a tocar de la quarta. No fotem!", ha volgut remmarcar. Cal recordar que l'emissora del Grup Godó té 894.000 oients a Catalunya i RNE només arriba als 1.022.000 a tota Espanya.

Una crítica foribunda a una estratègia que Basté també va aplicar al seu programa d'aquest dimecres. El presentador no va voler fer cap esment al debat de candidats de TV3 tot i el seu gran èxit d'audiència amb una quota superior al 25,0%.

"Yolanda Díaz em sembla lamentable"

Basté també ha explicat que "hi ha un abans i un després" arran de l'entrevista que va fer a l'expresident Carles Puigdemont des de Waterloo a principis de juliol. "És la gran pifia de Sánchez quan diu que 'tiene la misma credibilidad que la DUI'. Un moment! Vostè pot garantir que no va haver-hi cap emissari del PSOE? Perquè clar, com ens digui que no… potser no vol venir perquè sabem els noms i això li fa por", ha assegurat.

Lluny de quedar-se aquí, el presentador també ha carregat contra la candidata de Sumar. "Yolanda Díaz em sembla lamentable. Pablo Iglesias sempre venia quan era candidat de Podem. Només utilitzen Catalunya per llançar merda quan els hi interessa", ha conclòs.

Escolta l'àudio a partir del min 17.55

ETIQUETES:

Aquesta noticia té 1 comentari

  1. Maties

    Aquest home és noticia cada dia, deu estar intranquil i neguitós, a veure que li doneu per calmar-li els alterats nervis. Vacances?, si, si vacances condesito, trankilo Jordi, coño!

Deixa un comentari