CONCURS

"Joc de Cartes estiu" torna a TV3 amb quatre nous programes: Del Cap de Creus a la Noguera

El concurs estrena la versió estiuenca que visitarà diferents restaurants del Garraf, el cap de Creus, la Noguera Pallaresa o Barcelona

Nova imatge del "Joc de cartes estiu"

El xef Marc Ribas i el seu exitós Joc de cartes tornen a TV3 a partir del proper dimecres 26 de juliol, després del TN Vespre amb la versió d'estiu. El cuiner que cada migdia triomfa amb les seves receptes del Cuines, serà el plat fort de la graella estival. Cal recordar que l'estiu passat, el programa va aconseguir un magnífic 23,3% i 375.000 espectadors.

En total seran quatre programes d'estiu que passaran per la Costa Brava per descobrir quin serà "El millor restaurant del cap de Creus", per la muntanya on coneixerem "El millor restaurant a la vora de la Noguera Pallaresa". A la comarca de la Selva cercaran "El millor restaurant de km 0" i fins i tot hi haurà un viatge en el temps per trobar "El millor restaurant centenari de Barcelona".

A més arriba amb una imatge gràfica totalment renovada amb nova tipografia, logo, icones i color. El concurs que es va emetre per primera vegada l'any 2017 seguirà a la graella de TV3 a partir del mes de setembre, amb l'estrena de la temporada regular que comptarà amb alguns canvis substancials.

Marc Ribas es traslladarà a llocs on no ha estat mai fins ara, com per exemple, a Andorra i també s'introduiran canvis en la mecànica de puntuació que, en molts casos, podran capgirar el resultat final de la classificació. Com cada any, la versió d'estiu comptarà amb la participació de tres restaurants i la regular amb quatre.

El millor establiment amb vistes al mar del Garraf (26 de juliol)

La temporada d'estiu començarà a la comarca del Garraf per trobar el millor establiment amb vistes al mar. Marc Ribas farà parada al restaurant El Capità de Port Ginesta, a les Botigues de Sitges. Allà es trobarà amb l'Eva García i el David Zambrana, propietaris d'un dels locals amb més història del port. A la platja de Vilanova i la Geltrú coneixeran l'Habana Blue. Una guingueta amb vistes al mar i carn a la brasa on trobarem Anna Casademunt, propietària, i Felipe Masferrer, encarregat del servei.

El darrer restaurant serà el Cala Morisca de Sitges, una zona molt coneguda per la seva cala on relaxar-se i gaudir d'un dia de platja allunyat de grans poblacions. Aquí Marc Rodríguez, gestor, i Michelle Lorusso, xef, ens faran gaudir d'un àpat amb unes vistes al mar espectacular.

El millor restaurant del Cap de Creus (2 d'agost)

Marc Ribas recorrerà un dels espais naturals protegits més bonics de Catalunya, el Cap de Creus. A Port de la Selva coneixerem la xef Ona Baturona que dirigeix l'Espai Gastronòmic Ona, un nou concepte de restaurant on podem trobar cuina mediterrània amb una mica de fusió. I sempre acompanyada de Berta Fàbregas, la cap de sala del local.

A Vilajuïga descobrirem un nou restaurant obert fa ben poc; el Garbet's, una proposta del matrimoni Xavier Pascual, copropietari i cap de cuina, i Eva Mañas, copropietària i cap de sala. A Llançà. coneixerem un restaurant que aposta pel producte de proximitat del Cap de Creus. Joan González, propietari i xef, i Mercè Garriga, cap de sala i rebostera, són parella i l'ànima del Barko, un espai on es pot degustar peix fresc fet a la planxa.


ETIQUETES:

Deixa un comentari