ATURADA

Ricard Ustrell anuncia que el "Col·lapse" no s'emetrà durant dues setmanes: "Torneu eh?"

El presentador ha anunciat a les seves xarxes socials que el seu programa dels dissabtes a la nit no s'emetrà durant quinze dies

Ricard Ustrell al plató de "Col·lapse"

Ricard Ustrell i el seu Col·lapse, el programa de les nits de dissabte a TV3, s'agafaran un descans de dues setmanes a partir del 24 de juny, Dia de Sant Joan. Així ho va anunciar aquest dimecres el presentador a través d'una publicació a Instagram: "Aquest dissabte dia 17 farem l'últim 'Col·lapse' de la primavera. Pararem i tornarem el 8 de juliol".

"I què faré el dissabte sense "Col·lapse?", "Agafeu forces i sobretot torneu eh? Us esperarem amb moltes ganes!", han estat alguns dels comentaris que ha rebut el presentador per part d'alguns dels seus seguidors, que han assegurat que el trobaran a faltar. Cal recordar que l'espai que acumula 160.000 espectadors i un 10,7% de quota durant aquest 2023, ha aconseguit liderar la majoria de nits competint contra tot terrenys com són La Voz Kids i Got talent.

Així doncs, el cap de setmana del 24 de juny, l'espai no s'emetrà a causa de la festivitat de la revetlla de Sant Joan, i en el cas de dissabte 1 de juliol, TV3 emetrà en directe la tradicional cantada d'havaneres de Calella de Palafrugell. Tot i això, i segons ha pogut saber elmondelatele.cat, Ustrell emetrà un programa especial de 45 minuts que només es podrà veure a la web i l'app de TV3.

D'aquesta manera, no serà fins dissabte 8 de juliol quan l'espai tornarà al seu horari habitual i emetrà tres programes més abans d'acabar la temporada el dissabte 22 de juliol, la nit abans a les eleccions a les Corts espanyoles.

Post de Ricard Ustrell a Instagram

Una carta del Papa de Roma

Abans d'això, aquest dissabte 17 de juny, Ustrell emetrà un nou programa en el qual i segons ha pogut saber elmondelatele.cat, Àngel Llàcer llegirà una carta del Papa de Roma, dirigida al presentador. Ustrell li havia escrit fent-li una petició que ara ha rebut resposta i que es descobrirà durant la nit.

A banda d'això, pel plató també passaran els germans Josep i Daniel Sánchez Llibre, la monja dominica Sor Lucía Caram, les Mamarazzis Laura Fa i Lorena Vázquez, la periodista experta en nutrició Núria Coll i l'actor Javier Cámara. A aquests, s'hi afegirà Mariah Oliver, considerada la primera Latin Queen d'Espanya.

ETIQUETES:

Deixa un comentari