LO DE ÉVOLE

Pedro Sánchez surt en defensa de "Sálvame" i llança indirectes a "El Hormiguero" i Ana Rosa

El president del govern espanyol va tornar al programa de Jordi Évole a La Sexta després de set anys i va criticar la deriva cap a la dreta de les televisions

Pedro Sánchez, aquest diumenge a "Lo de Évole"

Jordi Évole va emetre aquest diumenge a la nit, un especial de Lo de Évole de La Sexta amb una entrevista al president del govern espanyol Pedro Sánchez. Una conversa que va reunir a 196.000 espectadors i un 11,1% a Catalunya (12,0% a Espanya) i que es va gravar al restaurant Casa Labra, indret on es va fundar el PSOE l'any 1879.

Sánchez va tornar al programa del presentador català set anys després de la seva última trobada quan havia acabat de perdre el control del PSOE. Ara, a menys d'un mes per a la celebració de les eleccions espanyoles del 23J, Sánchez ha iniciat un tour televisiu per mirar de capgirar les enquestes que el donen com a perdedor.

De fet, la setmana passada també havia passat per El Intermedio de Wyoming i aquest dimarts 27 de juny, tornarà a El Hormiguero de Pablo Motos. Precisament, sobre el programa de Motos, Sánchez no va dubtar en criticar-lo des de La Sexta: "Hi ha una desproporció entre les visions ultraconservadores i les progressistes".

Sánchez i Évole al restraurant Casa Labra

"Està parlant de El Hormiguero?", va voler saber Évole, tot i que Sánchez no va voler donar-li noms: "No assenyalaré cap programa, ni cap cadena". En canvi, el mandatari sí que va fer autocrítica per no haver anat prou a aquest espais a defensar la seva posició. "Hi hauria d'haver anat molt més per desmuntar algunes de les coses que s'han anat dient de manera infundada sobre mi".

Évole també va preguntar a Sánchez per la seva relació amb el grup Atresmedia (Antena 3, La Sexta…): "Bé, professional, respectuosa. No faré com altres presidents d'altres nacions dient o assenyalant a mitjans de comunicació". En aquest instant, el presentador li va demanar per si era pitjor o millor que la cadena rival Mediaset. "Bé, correcta", va dir el president espanyol sense mullar-se.

Sálvame i Ana Rosa Quintana

Després d'això, Évole va profitar per treure el tema de la cancel·lació de Sálvame i com aquest serà substituit per un nou espai d'Ana Rosa Quintana. Sánchez no va dubtar en defensar a Jorge Javier, amb qui manté una molt bona relació des de fa anys.

"Jorge Javier és un monstre de la televisió, tot i que Ana Rosa també ho és. Són dos grans professionals dels mitjans de comunicació i aquí estan les audiències. Em sembla un error i una llàstima que Jorge Javier no continuï present a les pantalles. Espero que trobi aviat un espai on fer programes". "Quan va dir que sortia de Mediaset, vaig parlar amb ell i li vaig desitjar molta sort", va afegir.

"Amb Ana Rosa no us truqueu?" va repreguntar Évole. "No parlo amb ella, però espero anar aviat al seu programa. Crec que haig d'estar en tots els programes per punxar aquesta bombolla que s'ha inflat de mentides, manipulació i maldats", va reconèixer el socialista.

ETIQUETES:

Deixa un comentari