SITUACIÓ DELICADA

L'exsubdirectora del "FAQS" va a RAC1 i fa una crida "desesperada" per l'anorèxia de la seva filla

"Estic emprenyada, decebuda, frustrada i amb un punt de desesperació", ha assegurat la periodista en una entrevista a RAC1

Mònica Hernàndez al podcast "Les Hernàndez"

"Avui expliquem un d'aquells casos que fan posar les mans al cap", ha avisat Jordi Basté als seus oients d'El Món a RAC1 d'aquest dijous. La periodista Mònica Hernàndez, exsubdirectora del FAQS de TV3, i actual directora del digital Principal.cat, que va ser notícia arran de les "intimidacions" que hauria rebut per part del diputat de Junts, Francesc de Dalmases després de l'entrevista de Cristina Puig a Laura Borràs, ha explicat el problema de salut pateix la seva filla.

"Estic emprenyada, decebuda, frustrada i amb un punt de desesperació. La meva filla té 14 anys i pateix anorèxia i bulímia. No està esquelètica però si que a les darreres analítiques ja li han sortit alguns valors alterats", ha començat explicant la periodista.

"Hi ha hagut una suma de despropòsits. A l'octubre de l'any passat em va dir que feia dos mesos que estava vomitant. Vam anar al pediatre i em van donar hora per a l'especialista en trastorn alimentari per d'aquí a uns sis mesos. Dos dies després, rebo una trucada i em diuen que m'havien cancel·lat la visita i que me l'havien ajornat fins al proper 30 d'octubre. Ningú ha visitat a la meva filla i jo em trobo que no sé com gestionar aquest problema quan la meva filla deixa de menjar i no la pots obligar a fer-ho i veus com es va degradant la seva salut".

Mònica Hernández a Catalunya Ràdio

"Em sento sola i desatesa"

"Com pot ser? El cas de la teva filla és urgent!" ha denunciat Jordi Basté. "T'obliguen a anar a la privada però parlem d'uns preus desorbitats. Si una nena necessita un ingrés a un centre de dia podem parlar d'uns 1.500 euros mensuals. Com es paga això? La meva filla se sent desaseta i sola i jo també. És un procés molt llarg i dur. Són nois i noies insegurs amb una autoestima pel terra", ha assegurat Hernàndez.

"És terrible! La majoria de gent no pot pagar 1.500 euros al mes", ha insistit el de RAC1. "La meva filla és la que m'ha demanat que intervingui al teu programa per veure si així s'aconsegueix l'atenció que necessita", ha assegurat la periodista.

"El que més m'està costant de païr és com evoluciona el trastorn. El que més m'ha impactat és arribar a casa i trobar-me tots els miralls tapats. Ara estem tocant fons, ella està molt malament a nivell mental. És esgotador. Espero que arribarem al final i ens en sortirem!", ha relatat, deixant sense paraules als col·laboradors de l'espai de RAC1. Tot el nostre suport a la Mònica i la seva filla!

Escolta l'àudio aquí:

ETIQUETES:

Deixa un comentari