ACTORS

Carlos Cuevas i Eva Santolaria se sinceren sobre el preu de la fama: "Em vaig aïllar per sobreviure"

Els dos actors catalans van anar a "El Hormiguero" i van parlar de com els va afectar la popularitat pel seu èxit amb "Compañeros" i "Merlí"

Carlos Cuevas i Eva Santolaria a "El Hormiguero"

Els actors catalans Carlos Cuevas (27) i Eva Santolaria (48)van ser els convidats de El Hormiguero de Pablo Motos d'aquest dijous per presentar la sèrie Cites Barcelona. La ficció de sis episodis que es podrà veure a TV3 a partir del dilluns 12 de juny i Amazon Prime l'endemà, reunirà a Santolaria amb Antonio Hortelano, qui van ser Valle i Quimi, la mítica parella a la sèrie Compañeros.

En aquest sentit, Santolaria va explicar que al darrer capítol, es produirà la trobada amb Hortelano: "L'últim capítol, és una mica especial, només hi ha una cita entre dues persones, Claudia i Imanol, que la vida els separa i es tornen a trobar a través de Tinder. I aquest és el meu capítol, amb Antonio Hortelano".

Preguntada per quina havia estat la seva relació amb l'actor madrileny durant tots anys anys, la catalana va explicar que havien mantingut el seu contacte: "Ens veiem molt. Jo visc a Barcelona però vaig molt a Madrid, tot i que no havíem tornat a coincidir professionalment des de fa 20 anys".

Santolaria recordant al seu personatge a "Compañeros"

"Em vaig aïllar per sobreviure"

En aquest punt, Motos va preguntar als dos actors per com van gestionar l'èxit i la popularitat sent tant joves. Santolaria que només tenia 21 anys quan es va estrenar Compañeros, va reconèixer que ho va portar "regular". "Ens va enxampar molt joves i per sorpresa. És com que t'arrabassen la teva vida privada, et passes les 24 hores del dia sent un personatge".

"Jo mai havia estat la guapa de la meva colla, i de cop i volta els nois se m'apropaven a mi. Ho vaig portar fatal perquè jo no havia canviat, era la mateixa noia i era molt conscient que se m'acostaven per la meva popularitat i em vaig agobiar. Em vaig tancar amb els meus amics de tota la vida. Vaig tenir una èòca d'aïllament per sobreviure", va reconèixer.

Cuevas i l'èxit de 'Merlí'

En aquest mateix sentit, Carlos Cuevas es va referir a la seva experiència amb Merlí. En el seu cas, després d'haver interpretat al petit Biel de Ventdelplà. "No ens ho vam esperar perquè era una sèrie per a TV3 que va arribar a tot el món a través de Netflix. Jo tenia 19 anys i és molt heavy viure aquestes coses amb aquesta edat, quan comences a sortir de nit, a lligar. És difícil tocar de peus a terra, perquè apareixen les temptacions, el món de la nit… sento que he estat un funambulista i m'he escapat de tot".

Decisions errònies

Motos també va voler saber com es gestiona la caiguda després de l'èxit: "En el meu cas, després de Compañeros vaig entrar a 7 vidas i no experimento aquest buit. Crec que és després quan vaig prendre una sèrie de decisions, que vistes en el seu conjunt potser no van ser gaire intel·ligents, i vaig acabar sortint del focus. Després és molt fàcil que s'oblidin de tu perquè sempre hi ha d'haver una persona que pensi en tu, però si has desaparegut…", va lamentar.

"Jo em sento un privilegiat i de moment puc escollir projectes. Però aquest sector és tan fràgil que no m'ho acabo de creure", va afegir Cuevas.

ETIQUETES:

Deixa un comentari