CONTUNDENT

Alfons Arús revela el seu moment més tens amb un popular presentador de la COPE: "No aguantava més"

Després de recordar el monumental cabreig de la mítica Encarna Sánchez amb García, el presentador ha revelat que també s'hi va enfrontrar

Alfons Arús respon a Ana Rosa

Aquest dilluns es va estrenar el segon episodi de la docusèrie Súpergarcía, a Movistar Plus+, sobre la vida del periodista José María García (79), referent de la ràdio esportiva espanyola als anys 80 i 90 com a gran protagonista. Una sèrie plena de revelacions que ha provocat que aquest dimarts, Alfons Arús, hagi volgut dir-hi la seva durant l'emissió del seu Aruser@s.

Supergarcía també era el nom del popular espai radiofònic que el veterà periodista feia a la cadena COPE. Entre els seus col·laboradors hi havia un jove Arús que ha volgut recordar el tens moment que va viure a nivell professional al costat de José María García i la mítica Encarna Sánchez, quan aquesta li feia de telonera a la mateixa emissora amb Encarna de noche i Directamente Encarna.

"Sento vergonya, i jo soc tremendament professional, però ai del professional que no sigui respectuós amb mi! El gir ha de durar 15 minuts i corresponent a aquests 15 minuts jo he citat a totes les personalitats i n'ha durat 30. Senyores i senyors, que continuï l'esport, que jo no faré aquest programa", havia arribat a dir la locutora durant l'emissió del seu programa radiofònic.

Després d'escoltar el tall, la seva dona Ángie Cárdenas ha deixat anar el següent: "Només hi havia una persona que tenia els nassos d'aixecar-se i anar-se'n". Una afirmació que no ha agradat gens ni mica al seu marit que ràpidament l'ha rectificat: "No, no, jo també. Al programa 'Ya te digo', em vaig aixecar 12 o 13 minuts abans de que em donés pas José María García perquè ja no aguantava més i va connectar amb Albert Lesan", ha recordat el català.

Ángie Cárdenas

Arús ha explicat que eren altes hores de la matinada i que García s'havia quedat amb gran part del seu programa: "Jo havia d'entrar a la 1.00 i eren tres quarts de dues. Vaig dir: 'Escolta!, fins aquí'".

ETIQUETES:

Deixa un comentari