TORNA 'OT'

La cantant Chenoa presentarà la nova edició d'"Operación Triunfo" a Amazon Prime Video

La qui va ser concursant de la primera edició del talent musical serà l'encarregada de conduir les gales a la plataforma de streaming

Chenoa, nova presentadora d'"OT"

La cantant mallorquina Chenoa (47) presentarà la nova edició d'Operación Triunfo a Amazon Prime Video. "Cuando tu vas, ella vuelve… i aquesta vegada a presentar OT 2023. Benvinguda Chenoa!", ha estat el missatge amb el qual la plataforma ha anunciat aquest dissabte el seu fitxatge a les xarxes socials.

D'aquesta manera, la cantant torna al concurs al qual va participar en la primera i exitosa edició de l'any 2001. El retorn d'OT, està previst per a finals d'aquest mateix 2023 i s'emetrà en exclusiva a Prime Video a Espanya i en més de 30 països i territoris de Llatinoamèrica.

La carrera musical de Chenoa va iniciar-se a la primera temporada del programa i des de llavors ha publicat vuit treballs discogràfics. A banda, des del 2016, la cantant compagina la seva carrera musical amb la seva participació a programes de televisió.

Va ser concursant de Celebrity Bake Off España al 2021 i porta sis anys sent membre del jurat de Tu cara me suena a Antena 3, programa produït per Gestmusic, empresa propietària dels drets d'Operación Triunfo. A més, ha participat en altres populars programes de televisió com Zapeando a La Sexta o La Noche D a La 1.

Chenoa a "Tu cara me suena"

Així és 'Operación Triunfo'

El talent xou musical segueix a un grup de concursants que ingressen en una acadèmia musical per formar-se i demostrar el seu talent com a cantants i artistes. Cada setmana, en una gala amb públic en directe, els concursants han de competir i demostrar les seves habilitats sobre l'escenari.

OT es va estrenar l'any 2001 convertint-se en un fenomen nacional que ara, 22 anys després, marcarà un abans i un després a Prime Video en convertir-se en el primer contingut setmanal que la plataforma ofereix en directe.

ETIQUETES:

Deixa un comentari