RECTA FINAL

Així serà la primera semifinal d'"Eufòria": Duets i vot dels espectadors

La gala 11 comptarà amb dues actuacions, una d'individual i duets amb les segones veus dels exconcursants de la primera edició

L'Elena interpretarà "Cabaret" de Liza Minnelli

Aquest divendres coneixerem el nom del primer finalista d'Eufòria a la gala 11 que serà la primera de les dues semifinals, abans de l'esperada final del proper 2 de juny. Com a novetat destacada, el programa tornarà a donar tot el poder als espectadors que decidran amb el seu vot el futur dels aspirants al concurs de Marta Torné i Miki Núñez.

Els sis concursants que continuen al programa interpretaran una cançó en solitari i, també un tema a duet que comptarà amb les segones veus dels concursants de la primera edició. Quins són aquests duets? Repassem el repartiment de la gala:

La Jim interpretarà tot un himne de la cançó en català, el "Boig per tu" de Sau, mentre que la Carla representa les generacions actuals amb el "Cara de cul" d'Oques Grasses.

L'Elena recupera la seva faceta de vedet amb "Cabaret", de Liza Minnelli, i la Sofia es fica en la pell d'un personatge molt sofisticat, Tino Casal, a través de la popular "Eloise". El Tomàs s'enfronta aquesta setmana a una coreografia plena de contrastos amb "Run boy run", de Woodkid. I l'Alèxia interpretarà "Release me", d'Agnes.

A banda de les seves cançons individuals, els sis concursants n'han preparat un altre per parelles: "Telephone", de Lady Gaga i Beyoncé, interpretada per l'Elena i Jim; "Per què he plorat?" del musical "Mar i cel", amb l'Alèxia i el Tomàs, i "When you believe", de Mariah Carey i Whitney Houston, interpretades per les veus de la Sofia i la Carla.

L'artista convidada serà l'Scorpio, l'exconcursant de la primera edició que interpretarà el seu tema "Nenes presumides".

ETIQUETES:

Deixa un comentari