PRESENTADOR LÍDER

Toni Clapés se sincera i diu per què no deixa el "Versió" després de 26 anys: "No puc parar"

"Com em finançaré les despeses que tinc? Per raons econòmiques haig de seguir", assegura el presentador líder de les tardes a la ràdio

Toni Clapés al pòdcast de RAC1

Toni Clapés, el presentador líder de les tardes radiofònqiues a Catalunya ha reconegut que s'ha plantejat deixar el Versió RAC1. El periodista ho ha dit al pòdcast Tranquil·la ment de reflexió de l'emissora del Grup Godó que es va publicar fa només uns dies.

Una revelació que arriba després de conèixer-se la mort del pare del comunciador aquest passat divendres, tal i com va publicar el propi presentador a les seves xarxes socials: El de l'esquerra és el Mestre. Ningú com ell m'ha fet riure tant. Jo, com a alumne, intentaré arribar a ser tan Genial com tu! Et trobaré tant a faltar! Gràcies Papa per fer-me tan feliç".

"Haig de seguir per motius econòmics"

Clapés, que fa 26 temporades que està al capdavant de les tardes radiofòniques, primer al Versió original (1997) a Catalunya Ràdio; i des del setembre del 2005 al Versió RAC1, ha explicat els motius pels quals encara no ho ha deixat estar.

Entre d'altres, per motius econòmics: "No pots parar perquè tens unes obligacions. No és la primera vegada que m'he plantejat parar. El psicòleg Xavier Guix ho coneix. Aleshores paro i què faig? Com em finançaré les despeses que tinc?. Com pagaré la hipoteca del meu pis, com pagaré el pis dels meus pares que ara els pago una part important perquè ells viuen de la pensió i no poden pagar-se tot el pis, com finançaré els estudis de la meva filla?

"Les ofertes són fum"

"O has guanyat molts diners, i aleshores pares i te la jugues i a veure què m'ofereixen i què arriba. Però sinó, per raons econòmiques haig de seguir. I la segona raó és: 'I si el que faig dura 3 mesos? Marxes a la TV?' Que no ho he fet perquè no m'ha arribat cap oferta, però si et fas la pel·lícula de que aniràs a fer tele o et trucaran d'una altra emissora… I si el que ve és molt pitjor que el que estic fent?", es pregunta el de RAC1.

"A nivell professional, quin projecte pot millorar el 'Versió?' Al final les ofertes són fum. Te n'adones que no tenen solidesa i segons a quin mitjà te l'estàs jugant perquè és poc solvent o aquell projecte no tindrà una durada llarga", afegeix, deixant entreveure que no ha rebut cap oferta de TV3; i que ha rebutjat les de TVE Catalunya o fins i tot de 8tv.

Escolta l'àudio aquí:

ETIQUETES:

Deixa un comentari