GALA AL REVÉS

Nou canvi sorpresa a la gala 5 d'"Eufòria" que donarà tot el poder al vot dels espectadors

Els membres del jurat no podran enviar ningú a la Zona de Perill i seran les votacions del públic les que dedidiran els concurants salvats

Miki Núñez i Marta Torné tornaran a presentar "Eufòria"

Aquest divendres 14 d'abril, TV3 emetrà la cinquena gala d'Eufòria, que torna després d'una setmana d'aturada per les vacances de Setmana Santa. I atenció perquè ho farà amb moltes novetats. Aquesta setmana, el públic serà qui triarà l'actuació favorita i enviarà concursants a la Zona de Perill.

Els papers s'intercanviaran de dalt a baix en una gala anomenada "gala al revés", en la qual el públic tindrà un paper més rellevant que mai a l'hora de decidir qui continua la seva trajectòria musical al programa.

Després de l'actuació de cadascun dels nou concursants, els membres del jurat, Elena Gadel, Lildami i Carol Rovira, aniran fent les seves valoracions, però no podran enviar ningú a la Zona de Perill. Un cop hagin cantat tots els concursants, s'obriran les votacions, i els cinc més votats pel públic es classificaran directament, mentre que els quatre restants entraran a la Zona de Perill. El més votat, a més, seurà a la cadira del favorit.

Miki Núñez i Marta Torné a "Eufòria"

Al contrari del que passa habitualment, el VAR musical no afegirà cap nom a la Zona de Perill, sinó que Clara Luna i Jordi Cubino salvaran el concursant que hagi destacat per les segones veus. El paper dels coaches no s'intercanvia pel que fa a la mecànica del programa, ja que s'encarregaran de salvar un altre concursant. I no només això, perquè s'han reservat una sorpresa que ben segur no deixarà indiferent els seguidors del programa.

En el tram final de la "gala al revés", el jurat exercirà el rol habitual del públic i decidirà quin dels dos concursants que encara continuaran a la Zona de Perill se salva i quin abandona el programa definitivament.

El repertori de la gala 

Els temes que sonaran en aquesta cinquena gala promet una nit amb molta marxa, amb temes com "Hung Up" (Elena), "Umbrella" (Tomàs), "I'm Still Standing" (Carlos) i "No controles" (Jim). La música en català estarà representada amb temes de Manel ("Per la bona gent", Carla), Nil Moliner ("Som ocells", Nil) i Andreu Rifé ("Fil de llum", Clàudia). La Sofia interpretarà un dels èxits de moda, "SNAP", mentre que l'Alèxia en recuperarà un mític d'Eurovisió, "Rise Like a Phoenix".

Pel que fa a l'artista convidat, Buhos presentarà "La nit està que crema", el seu sisè disc d'estudi i en el qual el grup de Calafell experimenta amb la música electrònica.

ETIQUETES:

Deixa un comentari