IMITACIÓ POLÈMICA

Jorge Javier Vázquez surt en defensa de Toni Soler pel gag de la Verge i critica a Ana Rosa Quintana

"Utilitzar el gag per dir que menysprea als andalusos és enviar un missatge a les masses molt perillós", assegura el presentador

Jorge Javier Vázquez surt en defensa de Toni Soler

El polèmic gag de la verge del Rocío que va fer l'actriu Judit Martín a l'Està passant de Toni Soler, va generar tota mena de crítiques caps als responsables del programa i TV3. Des del president andalús Juanma Moreno, a líders de l'esquerra més radical, fins als presentadors més populars del panorama espanyol com Ana Rosa Quintana o Carlos Herrera que van posar el crit al cel pel que havien vist.

Un dels que encara no s'havien pronunciat és el presentador de Sálvame, Jorge Javier Vázquez, que va finalment hi ha dit la seva a La tarda de Catalunya Ràdio, on col·labora de manera setmanal amb una secció pròpia.

"He reflexionat molt sobre això", ha començat dient el de Badalona. "Estic convençut que la gent no ha vist el gag. Em crida molt l'atenció i em dol el baix nivell de debat intel·lectual que hi ha", ha explicat, abans de reconèixer que ha vist diverses vegades l'esquetx i s'ha petat de riure.

"L'actriu té moments sublimes. Hi ha moments en que no es pot contenir el somriure i això és absolutament meravellós. S'ha de ser molt bona actriu", ha sentenciat. "Al programa tenim un imitador català que és Josep Ferré que entre d'altres, imita a Raquel Bollo, que és andalusa i una de les seves caracteritísques és la seva manera de parlar", ha afegit assegurant que "aquests imitadors sobrepassen el propi personatge que imiten".

Toni Soler responent a les crítiques pel gag

"Toni Soler no és precisament un imbècil"

Molt indignat, Vázquez també considera que dir que es menysprea la cultura andalusa és titllar d'idiotes i imbècils els qui fan aquesta mena d'humor. "Et podrà agradar o no però considero que Toni Soler i el seu equip precisament no són uns imbècils ni uns incults".

El de Badalona també ha respost a les paraules d'Ana Rosa Quintana, quan va assegurar que amb Mahoma no s'atreveixen a fer broma: "Em sembla una excusa idiota. Nosaltres no volem matar pels ideals com fan ells".

També ha criticat la irresponsabilitat dels polítics sobre el tema, i ha aplaudit la resposta de Toni Soler. "La vaig trobar brillant i encertada. Tenia tota la raó del món. Utilitzar el gag per dir que menysprea als andalusos és enviar un missatge a les masses molt perillós i això fomenta l'odi".

El presentador s'ha mostrat molt preocupat amb el moment polític actual: "Arribarà un dia que un tarat la farà grossa i m'agradarà saber qui dirà que ell en va tenir part de culpa".

Escolta l'àudio:

ETIQUETES:

Deixa un comentari